Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Poziții Sexuale

5 poziții sexuale excentrice care vă oferă plăcere maximă

03.10.2018 00:00 5 poziții sexuale excentrice care vă oferă plăcere maximă

Deja s-a instalat monotonia în dormitor? Toate gesturile pe care le faceți în timpul sexului par trase la xerox? Ei bine, poate atunci este cazul să faceți o schimbare, una care vă face să vă doriți la fel de mult ca la început. În acest articol, vă vom prezenta cinci dintre cele mai excentrice poziții sexuale. Aveți totuși grijă în momentul în care le puneți în practică, întrucât riscul de accidentare este destul de mare. Totuși, nimic nu se compară cu plăcerile ce le veți resimți.

Poziția Butter Churner

În traducere, înseamnă poziția untar (vas de lemn folosit în mediul rural pentru prepararea untului). O poziție destul de greu de pus în practică, mai ales de cuplurile care nu sunt în cea mai fericită formă fizică. Iată cum trebuie să procedați dacă doriți să încercați această poziție sexuală excentrică.

Ea se va așeza pe spate, de preferabil pe o suprafață dură precum podeaua pentru a nu exista denivelări. El se va așeza deasupra ei, astfel încât bazinul partenerei să fie între picioarele sale. Foarte încet, el se lasă pe vine și o roagă să-și ridice picioarele cât poate de mult. În momentul penetrării, ea va sta sprijinită în umeri și mâini, cu picioarele ușor flexate. Tălpile lui vor fi la nivelul capului ei, iar pentru penetrare, partenerul se va lăsa în jos, folosindu-se de genunchi. Pare dificil, dar cu puțin antrenament o să reușiți. Vestea bună e că această poziție poate ajuta partenera să atingă orgasmul vaginal.

Păianjenul

Ai văzut vreodată un crab cum merge? Ei bine, poziția aceasta, privită cumva din lateral, aduce foarte mult a mersul de crab. Nu-i chiar atât de dificilă de pus în practică precum cea prezentată mai sus, dar vă va obliga pe amândoi să vă folosiți de mușchii spatelui și a mâinilor. Iată ce aveți de făcut.

Ambii parteneri se așează pe spate, cu picioarele desfăcute. El îi va apuca picioarele ei și le va trage către pelvisul său. În acest punct, partenerul poate începe penetrarea. După ce el o pătrunde, își va duce mâinile la spate și îi va ridica bazinul. Ea va rămâne în aceeași poziție, sprijinind-se în antebrațe. Pentru penetrare, el se va susține în palme, astfel încât pelvisul său să fie un pic mai sus decât al ei. Mișcarea se va face doar din bazin. O poziție fantastică pentru penetrare profundă. Controlul este deținut în egală măsură de el și de ea.

Îngerul de zăpadă

Sună ca ceva desprins dintr-un basm. Poate fi, dar dintr-unul pentru adulți. Această poziție seamănă foarte mult cu 69, singura diferență fiind, în acest caz, accentul care cade pe stimularea prin penetrare ci nu pe cea orală. Iată ce trebuie să faceți.

Partenerii se vor așeza în poziția 69. El va sta deasupra de data asta. În loc să își țină pelvisul deasupra capului ei pentru stimulare orală, se va deplasa puțin în față, astfel încât pelvisul să fie cam în dreptul pubisului pentru penetrare. În momentul penetrării, ea va sta pe spate, cu picioarele înfășurate în jurul abdomenului partenerului și mâinile pe fundul său, iar el va sta sprijinit în palme, cu capul îndreptat în față.

Femeia deasupra cu mingea medicinală

Pentru această poziție veți avea nevoie de o minge medicinală, pe care o puteți găsi în orice hypermarket sau magazin cu articole sportive. Uite ce aveți de făcut.

Mingea va fi amplasată în mijlocul camerei. Partenera se va așeza deasupra lui, cu fața îndreptată în direcția opusă. Este aproximativ poziția lotus. Deși nu implică acrobații și o mobilitate la fel de mare ca alte poziții din această listă, este destul de greu de pus în practică, deoarece va trebui să vă coordinați mișcările pentru a compensa mișcarea mingii medicinale. O poziție excelentă pentru cuplurile care preferă partide lente, dar care pot arde calorii.

Cascada

Cascada este poziția ideală pentru femeile care vor să simtă că au control deplin asupra actului sexual. Iată ce aveți de făcut pentru asta. Partenerul va sta pe pat cu fața în sus și corpul suspendat. Doar brațele au voie să atingă podeaua. În acest timp, ea se va așeza deasupra sa, cu fața înspre el și își va asuma controlul asupra situației.

Concluzie

Iată cele mai fierbinți și, de ce nu, excentrice poziții sexuale pe care le puteți încerca chiar acum în dormitor. Ca deobicei, vă sfătuim să nu uitați de preludiu și să nu vă lăsați bătuți dacă lucrurile nu vă ies din prima așa cum doriți.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow