TRANSPORT ȘI LIVRARE

Oferim 2 tipuri de transport, la alegerea clienților. Medicamentele noastre pentru potență sunt ambalate discret, deci nimeni în afară de noi și de clienții noștri nu va ști ce conține coletul.

Transport GRATUIT

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari 320 RON cu TVA. Atunci când adăugați produse în coș cu valoare egală sau mai mare de 320 de RON, taxa obișnuită de 17,00 RON se va deduce automat.

Tipuri de transport

Cargus

20,00 RON

DPD

17,00 RON

Garanția de returnare a banilor

Vreți să comandați Zerex Classic sau Zerex Extralong dar aveți dubii cu privire la eficiența acestora? Garantăm eficiența produselor noastre prin urmare, dacă produsul nu vă satisface așteptările și nu va avea efectele dorite, vă garantăm rambursarea banilor.Discreție maximă la livrarea produselor!

Puteți conta pe noi 100%. Satisfacția clienților noștri și confortul maxim privind livrarea coletelor sunt prioritatea noastră. Anonimitatea este garantată, datorită unui ambalaj discret fără loggo-uri, sau denumirea mărcii. Produsele sunt livrate în ambalaj opac, netransparent, care nu conține caractere, numele magazinului, sau al produsului, care ar putea indica conținutul. Ca expeditor este trecută societatea Active life INV, s.r.o așa că nu trebuie să vă fie teamă să comandați produsele noastre, la orice adresă de livrare, chiar și la locul de muncă.