Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Poziții Sexuale

5 poziții sexuale pentru slăbit sau cum să arzi caloriile plăcut

12.06.2018 00:00 5 poziții sexuale pentru slăbit sau cum să arzi caloriile plăcut

Micile nebunii pe care le facem în dormitor contribuie în egală măsură la bună-starea partenerilor cât și la menținerea formei fizice. În continuare vă prezentăm cele mai bune poziții sexuale pentru slăbit pentru a combina utilul și plăcutul în cel mai literal mod cu putință.

Misionarul

Da, suntem ferm convinși de faptul că mulți dintre voi sunteți plictisiți de această poziție clasică. Totuși, dacă doriți să vă sculptați un trup demn de toată invidia, poziția misionarul este cea mai bună alegere.

În timpul actului sexual, bărbatul va antrena mușchii brațelor, spatelor, fesierii și majoritatea mușchilor abdominali. Această poziție este benefică și doamnelor, întrucât în timpul sexului acestea își folosesc intens mușchii pelvisului și fesierii.

Pentru o sesiune de exerciții fizice de o intensitate mai mare, îți poți ruga partenera să-și pună picioarele pe umeri tăi și să-și ridice bazinul în timp ce tu o penetrezi.

Arcada

Această poziție antrenează toate grupele musculare ale partenerilor. Pentru arcadă, roagă-ți partenera să se așeze pe spate. Tu vei îngenunchea în fața ei și ii vei ridica bazinul într-un unghi care să permită penetrarea.

Așadar, în timpul actului sexual, tu vei sta în genunchi, cu spatele ușor înclinat, totodată susținându-i bazinul. Partenera ta se va sprijini în vârfurile degetelor și va rămâne cu spatele arcuit. Dacă doriți să experimentați și mai mult cu această poziție, roagă-ți partenera să-și sincronizeze mișcarea pântecului cu penetrarea.

Podul

O poziție sexuală destul de complicată, dar care vă ajută să ardeți mai mult calorii decât o zi petrecută într-o sală de forță deoarece antrenează toate grupele de mușchi. Iată cum trebuie să procedați.

Bărbatul se va așeza în pod (mâinile se vor duce complet în spate iar spatele se va flexa până când veți atinge podeaua cu podul palmelor) iar partenera se va așeza deasupra, sprijinindu-se cu mâinile de coapsele parterului și stând pe vârfuri.

O altă variantă a podului este aceea în care partenera se așeza într-o poziție asemănătoare, în timp ce bărbatul va sta în genunchi în fața ei. Cuprinzându-i fesele cu ambele mâini pentru susținere, partenerul o va penetra, în timp ce ea va rămâne cu spatele arcuit.

Roaba

Roaba este ideală pentru persoanele care doresc să crească masa musculară a mâinilor și picioarelor. Această poziție antrenează următoarele grup de mușchi: umerii, trapezii, cvadricepșii, bicepșii, pieptul, mușchii abdominali și tendoanele de la genunchi.

Pentru poziția roabă, bărbatul se va așeza în spatele partenerei sale în picioare și îi va cuprinde bazinul, ridicându-l până la nivelul penisului. Partenera ta va sta cu brațele pe marginea patului și cu picioarele flexate în așa fel încât tălpile să atingă spatele partenerului.

Îmbrățișarea fierbinte

O altă poziție ideală pentru menținerea formei fizice. Pentru început, bărbatul se va așeza în picioare, în timp ce partenera îi va sări în brațe. In timpul actului sexual, femeia își va încolăci picioarele în jurul mijlocului partenerului său și cu mâinile cuprinse în jurul gâtului sau lăsate pe spatele partenerului. Această poziție antrenează mușchii picioarelor, ai spatelui, ambii mușchi trapezi și cei abdominali.

Concluzie

În articolul de față am încercat să prezentăm cele mai eficiente poziții sexuale pentru slăbit. Înainte de a vă apuca de ‘sport’, țineți cont de faptul că multe dintre aceste poziții sunt destul de complicate, necesitând antrenament în prealabil pentru a preveni riscul de accidentare.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow