Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Poziții Sexuale

3 poziții pentru sex tantric care te vor duce pe culmile plăcerii

14.08.2018 00:00 3 poziții pentru sex tantric care te vor duce pe culmile plăcerii

Într-un articol publicat anterior, am discutat despre originea și semnificația sexului tantric. Cum știm prea bine că în dormitor practica, și nu teoria, tronează, în articolul ce va urma vom surprinde cele mai importante și, de ce nu, populare, poziții de sex tantric.

Câteva sfaturi pentru cupluri

Înainte de a prezenta selecția noastră de poziții, ne simțim obligați să vă reamintim câteva aspecte legate de practicile tantrice. În primul rând, nu trebuie să pierdeți nicio clipă din vedere faptul că sexul tantric este doar unul dintre miile de percepte filosofice ce au izvorât din religia vedică.

Înrudit cu yoga, sexul tantric pune, mai presus de toate, accentul pe intimitate, meditație, autocunoaștere și ascensiune spirituală.

Un alt lucru de care va trebui să țineți cont, în calitate de neofiți ai tantrei, este că această practică cultivă disciplina. Totul referitor la sexul tantric se circumscrie ritualismului – dacă un singur pas este omis (ex. sărim peste preludiu), atunci întreg actul își pierde însemnătatea.

De asemenea, consumul de suplimente alimentare pentru potență nu va face decât să vă sporească și mai mult plăcerea, prin prelungirea actului.

Având această nota bene în față, veți înțelege mult mai lesne pozițiile de sex tantric ce vor urma.

Poziția Yab Yum

Pentru o mai bună înțelegere, poziția Yab Yum este pentru sexul tantric ceea ce „Iliada” lui Homer este pentru istoria literaturii universale, adică un canon, un punct de reper. Adepții tantrei susțin că această poziție este ideală pentru cei ce doresc să descifreze tainele sexului tantric. Iată cum se practică poziția Yab Yum.

Bărbatul se pune pe pat, în șezut, cu picioarele desfăcute. Ea se va așeza deasupra acestuia și-l va cuprinde în brațe, cu picioarele încolăcite în jurul bazinului său. Nu vă repeziți! Precum am spus, scopul tantrei este acela de a promova intimitatea.

Uitați-vă unul în ochii celuilalt și încercați să vă sincronizezi ritmul respirației. Rămâneți în această poziție preț de câteva clipe. Când sunteți gata, sărutați-văl ușor pe buze. Pe întregul parcurs, încercați să mențineți contactul fizic cu partenerul.

Poziția Yab Yum se poate sfârși în două moduri. Fie vă îmbrățișați și vă sărutați până decideți că momentul a luat sfârșit, fie puteți face dragoste. Dacă decideți să continuați partida, nu vă grăbiți să treceți la penetrare ca în cazul unei partide sălbatice. Lăsați totul să curgă – mișcările trebuie să fie cât mai lente și controlate. Mai presus de toate, nu grăbiți climaxul. Pentru o senzație mai plăcută, e bine ca partenera să controleze mișcarea.

Poziția Capră

Nu vă lăsați păcăliți de numele acestei poziții pentru că nu are nimic de a face cu cea clasică. La fel ca și poziția Yab Yum, poziția capră pune accent pe intimitate, pe contactul fizic și spiritual dintre tine și partenera ta.

Pentru poziția capră, puneți câteva perne moi pe pat. Partenera se așeză în genunchi, cu picioarele desfăcute și cu bazinul ușor ridicat. Partenerul se pune în genunchi, în spatele ei și o penetrează. Rămâneți în această poziție pentru câteva secunde. În continuare, el se apleacă și o cuprinde de mijloc. Pieptul bărbatului trebuie să fie intre în contact cu spatele femeii.

Rămâneți în această poziție câteva minute și încercați să vă sincronizați respirația. Foarte încet, partenerul își mișcă pelvisul pentru a o penetra mai adânc. Bărbatul are nevoie de multă disciplină pentru a nu se grăbi să termine și să se miște natural, fluid, în ritmul respirației.

Poziția Lingură

O poziție excepțională pentru contactul fizic total. Pentru început, partenera se întinde pe pat și se așează pe o parte. Bărbatul se va poziționa în spatele ei, astfel încât pelvisul său să fie puțin mai jos decât al ei pentru a permite penetrarea.

În timpul actului, partenerul poate stimula sânii sau gâtul partenerei folosindu-se de buze și limbă. Pentru plăcere suplimentară, ea își poate stimula clitorisul cu degetele.

Acestea au fost cele mai populare poziții de sex tantric. Deși unele dintre ele par ciudate, nu uitați că scopul actului în sine nu este penetrarea, ci contactul energetic dintre voi. Totul trebuie să se desfășoare cât mai lent cu putință. Nu uitați de preludiu și de atmosferă întrucât ambele contribuie la starea voastră.



sex
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow