Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Educație Sexuală

Totul despre sexul oral la bărbați

16.08.2018 00:00 Totul despre sexul oral la bărbați

Într-un alt articol, am prezentat cele mai bune tehnici pe care un bărbat trebuie să le aibă în vedere atunci când îi face sex oral partenerei. Iar acum, revenim cu un articol despre ce trebuie să faci pentru a condimenta puțin lucrurile în dormitor pentru plăcerea partenerului. Iată ce trebuie să știi despre sexul oral la bărbați.

Sexul oral adânc (deep-throating) nu este neapărat incitant

Probabil că ai auzit și nu doar o singură dată, că pe bărbați îi incită ideea de deep-throating. Deși nu are un echivalent în limba română, termenul se referă la sexul oral adânc (capul penisului care atinge esofagul).

Precum ți-ai dat seama, conceptul de deep-throating a fost popularizat de către peliculele pentru adulți. Nu porni de la premisa că el și-ar dori așa ceva. Contrar așteptărilor, nu tuturor bărbaților li se pare incintantă ideea de a vedea sau, mai degrabă, a-și auzi partenera înecându-se în timpul unei partide de amor.

Iată o alternativă mult mai bună și mai incitantă. Oferă-i iluzia unui deep-throating prin poziționarea mâinii drept pe penis (cam pe la jumătate) și palatalizarea capului de penis.

Folosește-ți buzele cât poți de mult

O altă metodă de a-l face să se simtă foarte bine în timpul actului sexual este folosirea buzelor. Nu te grăbi să îi faci sex oral. În schimb, apucă-i ferm penisul și plimbă-l pe buze, urmărind conturul acestora. Tehnica aceasta îl va scoate din minți, făcându-l să te dorească și mai mult.

Uită-te în ochii lui în timp ce-i faci sex oral

Deși pentru multe femei contactul vizual în timpului sexului oral este un tabu, aceasta este indicat. Foarte mulți sexologi au declarat că absența contactului vizual îl poate face pe bărbat să creadă că partenera sa face acest lucru din obligație și nu din plăcere.

Kait Scalisi, un sexolog de origine nord-americană, care a scris intensiv pe tema contactului vizual în timpul sexului oral, a declarat că acest lucru poate declanșa o avalanșă de oxitocină (hormonul plăcerii) în cazul ambilor parteneri.

Stimulează și alte zone în afară de capul penisului

Din punct de vedere anatomic, capul penisul este cel mai bine inervat loc al aparatului reproducător masculin. Totuși, va trebui să aveți în vedere faptul că nu este singura zonă erogenă.

Spre exemplu, scrotul este, de asemenea, un loc ce poate fi stimulat fie cu vârful limbii fie cu buricele degetelor. Perineul, adică țesutul moale ce delimitează anusul de scrot, este o altă zonă erogenă. Pentru a-i oferi o partidă pe cinste, îți recomandăm să alternezi zonele stimulate.

Stimulare frenului prepuțial

Frenul prepuțial este acel țesut care face legătura dintre prepuț și gland. Cunoscut în termeni populari drept „ață”, acesta este extrem de bine inervat. Dacă dorești să-i oferi iubitului sau soțului tău o noapte de neuitat în dormitor, este indicat să-l stimulezi cu atingeri fine.

Pentru a găsi frenul prepuțial, decalotează penisul și uite-te în partea din spate. Acolo vei vedea o un țesut cu aspect de ață, cu o lungime de maxim un centimetru. Pentru stimulare, îți poți folosi limba sau degetele. Atenție! Zona este deosebit de sensibilă la presiune, ceea ce înseamnă că riscul de accidentare este crescut în caz de neatenție.

Ca deobicei, recomandarea noastră ar fi să-l întrebi, fără ocolișuri, ce-i place și ce nu-i place în materie de sex oral. De asemenea, dacă te simți inconfortabilă cu anumite aspecte ale sexului oral, atunci cea mai bună variantă ar fi să-i spui acest lucru, pentru a evita complicații sau viitoare frustrări.sexul oral
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow