Întrebări frecvente

Care este diferența dintre produsele Zerex Classic, Zerex Extralong și Zerex Ultragold?

Zerex Classic este conceput pentru bărbații cu erecție insuficientă sau slabă și pentru bărbații care se confruntă cu un apetit sexual și libido scăzut.
Zerex Extralong este destinat celor care suferă de ejaculare precoce, deoarece ajută la prelungirea și îmbunătățirea performanței din dormitor. Unii clienți chiar au spus că sexul a durat 30 de minute mai mult.
Zerex Ultragold este un supliment alimentar potrivit pentru pensionari, bărbați aflați sub stres sau care intenționează să aibă un copil. Durata de consum recomandată - cel puțin 3 luni. Sprijin pe termen lung al vitalității tale sexuale. Îți îmbunătățește viața sexuală la orice vârstă.

Produsul are un ambalaj discret?

Da. Ambalajul este discret și nu conține etichete sau mesaje de publicitate.

Cum se administrează produsele Zerex?

Deși Zerex este un supliment alimentar, trebuie respectată doza zilnică recomandată. Doza recomandată este de 1 pastilă/zi, doza maximă fiind de 2 pastile/zi. Capsulele se iau cu aproximativ 60 de minute înainte de începerea actului sexual.

Pot fi combinate mai multe produse din gama Zerex?

Da, produsele Zerex pot fi combinate. Este contraindicată utilizarea produselor Zerex în combinație cu produsele alcoolice deoarece alcoolul poate reduce efectul produsului. Nu este recomandată utilizarea produselor Zerex în combinație cu alte produse destinate disfuncțiilor erectile.

Pot utiliza produsul Zerex dacă am probleme cardiovasculare?

Produsul Zerex este contraindicat persoanelor cu probleme cardiovasculare.

În ce situații este contraindicată utilizarea produselor Zerex?

Produsele Zerex sunt contraindicate persoanelor cu alergii la unul sau mai multe ingrediente, care suferă de probleme cardiovasculare sau pulmonare, care au suferit un atac cerebral sau un infarct miocardic, care au tensiune arterială scăzută, care prezintă disfuncții congenitale retiniene, care au ulcer, sau alte probleme medicale ce pot cauza hemoragii.

Pot să consum produsul, dizolvând conținutul capsulei într-un pahar cu apă?

Capsula are și ea rolul ei, iar acesta este, prevenția irosirii substanței active. Dacă dizolvați conținutul în apă, parte din substanța activă poate rămâne nedizolvată pe pereții și fundul paharului. Dacă totuși aveți probleme cu înghițitul capsulelor, puteți apela și la această metodă de a consuma produsul. Luați totuși în considerare și faptul, că gustul produsului, consumat în felul acesta este amărui.

Aveți și ambalaje cu conținut mai mare de produs, sau pachete la un preț mai avantajos?

În oferta noastră găsiți:
ZEREX Classic și Extralong - 12 capsule, pentru consumul înaintea contactului sexual
ZEREX Ultragold - 120 capsule, pentru consumul pe termen îndelungat, timp de 3 luni
PROSTANAX - 60 de capsule
La comandarea mai multor produse, în valoare de peste 320 RON transportul este GRATUIT.

Cum pot primi informații despre reducerile și ofertele actualizate?

În cazul în care, doriți să fiți tot timpul informat despre reducerile noastre actualizate, oferte și noutăți, abonați-vă la newslettr-ul nostru și obțineți diferite avantaje. Vă puteți înregistra pe pagina noastră principală zerex.ro, la secțiunea newsletter.

Dacă doriți informații telefonice, nu ezitați să ne contactați la numărul: 0040 800400151 Răspunsuri la toate întrebările dvs primiți și pe live chat, acesta îl găsiți în colțul din dreapta jos, pe site-ul nostru zerex.ro

Cum e cu garanția returnării banilor?

În cazul în care nu sunteți mulțumit cu produsul nostru vă rugăm să ne contactați cu cererea de returnare a banilor prin e-mail la [email protected] La fiecare reclamație îndreptățită, garantăm restituirea banilor…

M-am abonat la newsletter, dar nu îl primesc pe e-mail.

În unele cazuri se poate întâmpla, ca newsletter-ul trimis să fie încadrat la spam, vă rugăm, încercați să verificați amănunțit, căsuța dvs de e-mail. Dacă nu găsiți mailul nici la categoria spam, nu ezitați să ne contactați la : 0040 800400151 ,sau pe live chat pe site-ul nostru zerex.ro.

Care dintre produse este cel mai bun și cel mai puternic?

Fiecare dintre produsele noastre este destinat soluționării unei probleme diferite. Din cauza aceasta este imposibil să spunem care este cel mai bun.

ZEREX Classic
Susține libido-ul și pofta de sex. Are un efect benefic asupra vitalității sexuale, a performanței sexuale și a vieții intime. Ajută la redobândirea încrederii de sine. Efectul este rapid. Consumați cu 60 de mminute înainte de actul sexual.

ZEREX Extralong
Este destinat persoanelor cu ejaculare precoce. Datorită conținutului de substanțe afrodiziace are un efect benefic asupra vitalității sexuale, a performanței și a vieții intime. Efectul este rapid. Consumați cu 60 de minute înainte de actul sexual.

ZEREX Ultragold
Susține vitalitatea sexuală pe termen lung. Are un efect benefic asupra vieții intime la orice vârstă. Indicat seniorilor, bărbaților predispuși la stress îndelungat , sau pentru cei care plănuiesc conceperea unui copil. Timpul recomandat pentru consumarea acestui produs este de minumu 3 luni de zile..

Expediați produsele și în străinătate?

Da, produsele noastre pot fi comandate în următoarele țări: Slovacia (zerex.sk), Cehia (zerex.cz), Germania (viarax.de), Austria (viarax.at), Ungaria (zerex.hu), Polonia (zerex.pl), România (zerex.ro), Italia (viarax.it), Franța (viarax.fr). Dacă doriți livrarea în străinătate, vă rugăm efectuați comanda prin e-shop-ul corespunzător țării în care doriți livrarea.

ZEREX le sete indicat și femeilor?

Pastilele ZEREX sunt destinate doar bărbaților.

Pe ce principiu funcționează Extralong?

Pastilele pentru rezistență de lungă durată ZEREX Extralong conțin aminoacizi L-arginină, L-lizină și L-citrulină și extracte din plante Colții Babei, Maca peruană, Ginseng și Armurariu. Efectele componentelor Zerex se completează și se fortifică reciproc.

Aminoacidul L-arginină stimulează producția oxidului de azot, îmbunătățind astfel flexibilitatea vaselor sanguine și calitatea erecției.

Colții Babei stimulează producția de testosteron (consumul pe termen îndelungat, poate crește producția hormonului sexual masculin cu o treime) și performanță fizică, Armurarriu are și el un efect benefic asupra flexibilității vaselor și a calității erecției iar Maca peruană este bogată în vitamine, minerale și enzime, benefice pentru o condiție sexuală mai bună.

Atunci când vorbim despre ejaculare precoce, este foarte importantă și starea psihică – Ginsengul ajută la o gestionare mai bună a stresului, rezultatul fiind destinderea și relaxarea mai ușoară și savurarea actului sexual.

Ce se întâmplă după consumul tabletelor ZEREX? Se poate întâmpla să apară o erecție spontană?

În cazul consumului produselor ZEREX nu trebuie să vă fie frică de apariția unei erecții spontane și nedorite chiar dacă efectul tabletelor poate dura și o perioadă de cca 36 ore. Pentru a se produce erecția, după consumul tabletelor este nevoie de stimularea organului sexual. Bineînțeles este obligatoriu să respectați doza zilnică recomandată menționată pe fiecrae ambalaj.