EXPERIENȚELE UTILIZATORILOR

Testimonialele clienților noștri

Jozef, 33 de ani, București

Salut. Nu obișnuiesc să scriu recomandări sau mesaje de mulțumire pentru produsele pe care le cumpăr dar acest caz e o excepție. Am 33 de ani și de la un timp am început să mă simt, să zicem, obosit. O dată pe zi e tot ce puteam și cîteodată nici asta nu îmi reușea. Fiind deja destul de disperat, am început să caut diferite soluții de stimulare și am dat peste referințele pozitive la produsele voastre. Ideea de „a planifica” sesiunile de sex nu mi-a prea surâs, drept urmare am încercat să folosesc produsul ZerexUltragold, conform instrucțiunilor de pe ambalaj – dimineața și seara. În pofida tuturor îndoielilor și avertizării că produsul poate avea efect abia peste câteva luni, eu am rămas mulțumit doar după două săptămani. E exact ceea ce aveam nevoie. Mulțumesc!

Róbert, 58 de ani, Timisoara

Aveam nevoie de ceva care să mă stimuleze și am citit câteva articole și referințe despre pastilele ZEREX. În mod normal ignor reclamele de acest gen dar ZEREX e o excepție. Am încercat o pastilă și care a fost rezultatul? Azi voi comanda al treilea pachet de ZEREX Classic. Reclama de publicitate nu e exagerată, efectul se simte în decurs de o oră și durează și a doua zi. Partenera mea e cu 21 de ani mai tânără (!) dar a recunoscut că nu a simțit niciodată așa ceva chiar și cu bărbați mai tineri. Recomand tuturor celor care doresc să surprindă și să fie plăcut surprinși.

Anonim

Sunt o femeie deja nu chiar tânără cum eram pe vremuri, să zicem că sunt în floarea vârstei, 50 de ani și un pic. Partenerul meu mereu încearcă să fie cel mai bun dar bărbatul când îmbătrânește, devine obosit și nu mai poate ține piept cerințelor femeii, care își dorește din ce în ce mai mult. După ce m-a întrebat „Dragă, ți se pare că sunt o mașină de cusut?”, am rămas fără cuvinte și deja am recurs la „munca manuală” ca să ridic moralul libidoului nesatisfăcut. Nu doream să îmi schimb soțul pentru un alt bărbat, pentru ca era mereu în stare să îmi satisfacă toate dorințele, cu excepția momentelor intime, care deveneau din ce în ce mai puțin frecvente. Într-o seară, la un pahar de vin, i-am spus ce îmi convenea și ce nu. I-am sugerat o mulțime de soluții posibile și imposibile ca să îl fac să se simtă confortabil. I-am sugerat, de exemplu, să recurgă la un consultant, masaje și printre alte idei și opțiunea de încerca un produs de stimulare. Auzisem deja de Zerex. La început, se supărase pe mine, zicând ca nu are nevoie de medicamente. I-am explicat că ar fi doar un test și dacă nu funcționează, vom arunca restul pastilelor și nu voi mai atinge subiectul. Ca alternativă, ne-am putea referi la un consultant...El a fost de acord. Înainte de culcare, a băut o pastilă Zerex, după care ne-am culcat să dormim. În timpul nopții, el a început sa mă mângâie și sa mă sărute, și observasem că avea o erecție nemaipomenită. După un timp foarte îndelungat, am savurat din nou o noapte minunată de sex, orgasm, a fost perfect! Până dimineața am repetat de două ori; eram foarte mulțumită că soțul meu era bucuros ca l-am convins să încerce ceva care ne-a salvat relația. În concluzie, dacă vrei sa fii fericită, inițiază o conversație și apelează la Zerex.

Mihai

Îl folosesc mai ales după o zi grea la serviciu, când sunt stresat şi nu am poftă de sex. Mă stimulează, şi de asemenea, partenera mea este satisfăcută. Din păcate, aşa cum se spune, şi noi, bărbaţii, avem zilele noastre slabe. Sunt recunoscător pentru faptul că nu trebuie să merg la doctor pentru reţetă de Viagra sau alte preparate, vreau să previn folosirea medicamentelor. Am citit despre efectele negative ale Viagrei. Chiar dacă Zerex este doar un supliment alimentar, deocamdată este suficient.

Cristian

Nu am avut niciodată probleme să rezist la un sex îndelungat, până nu am cunoscut-o pe actuala mea soţie. A fost prima femeie de care mi-a păsat cu adevărat, nu am vrut să o dezamăgesc, din cauza asta am fost stresat. Au ajutat condoamele speciale, dar când am început să ne dorim un copil, am căutat o alternativă. Din fericire, a fost folositor. Recomand cu căldură.

Ştefan

După un an şi jumătate de încercări nereuşite de a avea copil, primul tratament pe care ni l-a recomandat doctorul a fost spermiogram. Fiecare bărbat crede că este vina femeii, la fel am crezut şi eu. La început am ezitat, dar mai apoi am fost de acord să fac şi eu tratament. Rezultatele nu au fost cele pe care mi le-am imaginat. M-am resemnat, începând să duc o viaţă mai sănătoasă, am schimbat stilul de viaţă, am început să fac sport. În afară de asta, am citit pe internet despre plantele medicinale care îmbunătăţesc potenţa şi am început să caut preparate care conţin tribulus terrestris şi Maca peruană. Bine-nţeles că am absolvit tratamentul împreună cu soţia şi după 4 luni am avut succes...