Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Cele Mai Intense Zone Erogene ale Femeilor și cum să le Stimulezi

06.03.2018 00:00 Cele Mai Intense Zone Erogene ale Femeilor și cum să le Stimulezi

Acum că am trecut în revistă cele mai intense zone erogene ale bărbaților, a venit vremea să discutăm și despre cele mai importante zone erogene ale femeilor. Acest articol vă va arăta cum să o faceți pe iubita sau soția dumneavoastră să vă dorească și mai mult în dormitor.

Capul

Zona capului este adesea trecută cu vederea, partenerul concentrându-se pe zonele erogene clasice cum ar vaginul sau sfârcurile. Totuși, pentru un preludiu reușit, încercați să vă îndreptați atenția și asupra scalpului.

Începeți prin a vă trece ușor degetele prin părul partenerei în timp ce vă sărutați. Dacă și iubita dumneavoastră dorește acest lucru, o puteți trage foarte ușor de păr pentru a o atrage în jocul dumneavoastră.

Deoarece zona scalpului este foarte bine vascularizată și inervată, un masaj gentil al scalpului nu ar trece neobservat. Folosindu-vă de buricele degetelor, masați foarte ușor și cu mișcări continue zonele aflate în apropierea urechilor. Continuați masajul cu lobii temporali (tâmplele). În timpul masajului, o puteți săruta sau mușca foarte ușor de lobi.

Gâtul

La fel ca în cazul bărbatului, stimularea corectă a zonei gâtului în cadrul preludiului poate face diferența dintre o partidă banală de amor și una înnebunitoare. Începe prin a o săruta tandru pe partea laterală a gâtului și continuă până ajungi la lobi. Pentru a-ți excita partenera și mai tare, poți alterna sărutările cu mușcături foarte fine. Fii cu băgare de seama să nu-ți muști partenera foarte tare deoarece vânătăile de pe gât nu sunt deloc estetice.

Vaginul

Evident, vaginul este una dintre cele mai importante zone erogene în cazul femeilor, dar nu din motivul la care ne-am aștepta. Dat fiind faptul că zona vaginală este plină de terminații nervoase, un preludiu îndelungat nu va face altceva decât să trezească pofta în partenera dumneavoastră.

Nu vă grăbiți să o penetrați. Încercați mai întâi să stimulați acea zonă, folosindu-vă atât buricele degetelor cât și limba. Dacă partenera dumneavoastră este de acord, puteți introduce, foarte încet și un deget. Aveți foarte mare grijă în această zonă întrucât este extraordinar de sensibilă.

Pentru o mai mare libertate de mișcare și bineînțeles un orgasm mai profund, vă puteți ruga partenera să se așeze pe spate, aproape de marginea patului, în timp ce dumneavoastră stați în genunchi în fața ei.

Dacă doriți să experimentați și mai mult cu stimularea vaginală, puteți folosi diverse jucării erotice, cum ar fi vibratoarele.

Fesele

Stimularea zonei feselor este incitantă, dar numai în cazul în care partenera dumneavoastră se simte confortabil. Începeți cu o mângâiere tandră, plimbându-vă degetele de-a lungul curburii. Dacă doriți să experimentați diverse tehnici de excitare, puteți să o sărutați ușor în partea superioară a fesei sau chiar să loviți zona gentil cu palma.

Tălpile

Deși nu sună foarte incitant, până și tălpile sunt considerate zone erogene importante ce trebuie stimulate corespunzător în timpul preludiului. Uitați de tot ce ați văzut în filmele pentru adulți (fetișuri pentru picioare).

Un masaj al tălpilor o poate ajuta pe partenera dumneavoastră să se relaxeze și, în multe cazuri, să-i sporească apetitul sexual. Tălpile au foarte multe puncte de presiune care, masate corespunzător, o pot excita și mai tare.

Abdomenul

Abdomenul este o importantă zonă erogenă, iar un masaj ușor sau un sărut nu pot face altceva decât să o facă pe iubita ta să te dorească și mai mult.

Cercetătorii au demonstrat că stimularea corespunzătoare a zonei abdominale poate îmbunătăți circulația sângelui, redirecționându-l către alte zone ale corpului cum ar fi organele genitale. Folosiți-vă imaginația: începeți cu o mângâiere și continuați cu un sărut.

Ca întotdeauna, totul rămâne la latitudinea dumneavoastră pentru a-i oferi persoanei iubite o noapte fierbinte.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow