Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

6 Zone Erogene Ascunse ale Bărbaților și cum să le Stimulezi

06.03.2018 00:00 6 Zone Erogene Ascunse ale Bărbaților și cum să le Stimulezi

Dorești să-i oferi iubitului sau soțului tău nopți de neuitat în dormitor? Atunci citește acest articol pentru a afla care sunt zonele sale erogene și cu le poți stimula pentru a-i oferi un orgasm pe măsură. După cum veți vedea în acest articol, zonele erogene ale bărbaților sunt ascunse, iar stimularea corectă și completă necesită puțin exercițiu.

Gâtul

Gâtul este considerat una dintre cele mai importante zone erogene ale bărbaților întrucât conține multe terminații nervoase. Dacă vrei să-l înnebunești în timpul preludiului, mușcă-l ușor de gât sau sărută-l prelung. Unii bărbați preferă o atingere tandră în zona în care se termină linia părului.

Sfârcurile

Chiar dacă sfârcurile bărbaților nu sunt atât de profund inervate (pline de terminații nervoase) ca cele ale femeilor, reprezintă totuși o zonă erogenă importantă și este necesar să știi cum să o stimulezi. Totuși, nu toți bărbații se simt confortabili în această postură, de aceea este important să vorbești cu iubitul sau soțul tău pentru a ști dacă este de acord.

La fel ca în cazul gâtului, poți începe cu un sărut prelung. Poți să-l și muști ușor de sfârc, dar fii atentă întrucât acea zonă este mult mai sensibilă decât gâtul. Dacă vrei să-l înnebunești, folosește-ți limba pentru a stimula intens zona. Mișcările trebuie să fie cât mai lente cu putință. Poți alterna stimularea linguală cu mușcături fine.

Abdomenul Inferior

O altă zonă erogenă importantă a partenerului tău o constituie abdomenul inferior, mai precis, zona de sub ombilic. Precum gâtul, zona ombilicală este profund inervată, iar un sărut tandru nu poate face altceva decât să-l scoată din minți.

Dacă dorești să experimentezi și mai mult, îl poți ruga să se întindă pe spate, în timp ce tu îl legi la ochi. Regula este ca el să nu se miște din acea poziție, în timp ce tu îi stimulezi, pe rând și foarte încep, zonele descrise în acest articol.

Zona Interioară a Coapselor

Datorită proximității sale de zona inghinală, zona interioară a coapselor este una dintre cele mai importate zone erogene ale bărbatului. Precum în celelalte cazuri, te poți folosi de buricele degetelor, de limbă, de buze sau poți experimenta după cum îți dictează imaginația. De exemplu, poți folosi o pană, un cub de gheață, sau o jucărie sexuală.

Perineul

Din punct de vedere anatomic, perineul este acea regiune care face legătura dintre organele genitale și anus. La bărbați, perineul este considerat cea mai intensă zonă erogenă datorită proximității sale atât de organele genitale, cât și de așa-numitul punct G masculin.

Aveți grijă în timpul stimulării, deoarece perineul este o zonă foarte sensibilă, iar o mișcare greșită poate face diferența dintre un orgasm și o durere profundă. Pentru stimulare, masați ușor zona folosindu-vă degetele. Pentru o plăcere mai intensă, puteți stimula zona, bineînțeles, cu acordul partenerului dumneavoastră, folosind vârful limbii.

Punctul G Masculin

Multe cupluri pleacă de la premisa că punctul G este o zonă erogenă specific feminină. Nimic mai greșit! Există și un punct G masculin dar, din păcate, este foarte dificil de atins și, implicit, de stimulat.

Cuplurile dornice să exploreze cea mai sensibilă dintre zonele erogene ale bărbaților ar trebui să discute în prealabil, întrucât stimularea acestui punct presupune deschiderea cavității anale, pas pe care nu mulți bărbați sunt dispuși să îl facă.

Totuși în cazul în care partenerul tău este de acord, uite ce ai de făcut. Pregătește-te temeinic înainte – cumpără un lubrefiant și asigură-te că unghiile tale sunt netede, întrucât riscul de rănire este foarte mare.

Începe prin a stimula perineul prin metodele discutate mai sus. Când simți că partenerul tău este pregătit, înmoaie-ți arătătorul și degetul mijlociu în lubrefiant. Introdu cele două degete foarte ușor și fără mișcări bruște în cavitatea anală și palpează în jur până vei simți un bulb (aceea este prostata). Folosind o mișcare de tipul sus-jos, stimulează prostata.

Acestea sunt cele mai intense zone erogene ale bărbaților. Urmărind cu atenție pașii descriși mai sus, poți să-i oferi iubitului sau soțului tău o noapte de neuitat. Nu vă limitați la stimularea unei singure zone în timpul partidei de sex. Încercați mai multe sau chiar pe toate.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow