Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Sexul Tantric: Cheia Erecției de Durată

07.03.2018 00:00 Sexul Tantric: Cheia Erecției de Durată

Deși mulți se feresc de tantra sau sexul tantric, zicând că este mult prea mistic, tehnicile brevetate și rafinate de-a lungul secolele de practicanți au ajutat nenumărate cupluri să depășească monotonia dormitorului.

Cu o istorie colorată, ce se întinde de-a lungul a 5000 de ani, sexul tantric are la bază două principii, aproape sacre: o latură spirituală ce ajută cuplurile să se regăsească și una adânc înrădăcinată în apropierea fizică, ce presupune întârzierea climaxului cât mai mult cu putință.

În acest articol vom explora tehnicile de bază ale sexului tantric și modalitățile în care acestea vă pot ajuta să vă mențineți erecția un timp mai îndelungat.

Ce este Sexul Tantric?

Cunoscut sub diverse denumiri (neotantra sau navatantra), sexul tantric este o disciplină ce izvorăște din străvechile învățături budiste și hinduse. Deși originea acestei practici s-a pierdut în negura timpului, istoricii consideră că sexul tantric se practică de cel puțin cinci milenii.

În accepțiunea sa modernă, tantra este practicată de către cuplurile care doresc atât valorificarea spirituală a relației lor, dar și orgasme profunde și de lungă durată. Curiozitatea sporită pentru această disciplină se datorează și faptului că este foarte simplă de practicat, fără să fie nevoie de cunoștințe de specialitate.

Pentru bărbați, înțelegerea și stăpânirea lucrurilor de bază, precum postura și respirația, poate avea drept rezultat menținerea erecției pentru o perioadă mai mare. Prin practicarea sexului tantric, doamnele pot obține un orgasm mult mai profund datorită tehnicilor de întârziere a finalului.

Cum practicăm sexul tantric?

Nu vă lăsați păcăliți de tușa de misticism ale acestei practici, întrucât majoritatea exercițiile se pot face chiar în apartamentul dumneavoastră, fără să fiți nevoiți să apelați la un guru sau texte sacre. Cel mai important lucru în practicarea sexului tantric este să vă relaxați și, totodată, să vă luați gândul de la orgasm.

Mai precis, sexul tantric pune mai mult accent pe ideea de preludiu decât pe actul sexual în sine. Iată ce aveți de făcut pentru a atinge acea stare de extaz, atât de des amintită de către practicanții săi.

  1. Pregătește camera – nu uita că și ambianța joacă un rol deosebit în sexul tantric. Poți începe prin scăderea intensității luminoase. De asemenea, ar fi indicat să folosiți un izopren în locul patului întrucât este prea mare tentația de a termina totul foarte repede pentru a dormi.
  2. Relaxați-vă corpurile – ca și yoga, sexul tantric se bazează pe canalizarea energiilor din trupul nostru. Pentru a putea atinge starea optimă de relaxare, experții vă recomandă să vă scuturați brațele cât de puternic puteți, preț de câteva secunde.
  3. Preludiul – sexul tantric ține strict de control și de acele minute lungi de tachinare. Întindeți-vă împreună pe izopren și îmbrățișați-vă. Începeți să vă atingeți ușor și cât mai încet cu putință. Nu vă grăbiți întrucât cheia acestui exercițiu este cât de mult vă puteți explora corpurile în absența unui act sexual.
  4. Controlați-vă respirația – în timpul preludiului, este important să încercați să vă controlați respirația pentru a prelungi cât mai mult momentul. Dacă simțiți nevoie să vă posedați partenera, încercați următorul exercițiu: închideți ochii, să trageți aer în piept pe gură și expirați-l pe nas. În aceste momente, gândurile dumneavoastră vor fi concentrate pe inspirație/expirație și nimic altceva.
  5. Sexul – când credeți că sunteți pregătiți, strângeți-vă iubita sau soția în brațe și penetrați-o într-o poziție nouă, eventual una care să prelungească momentul climaxului. Nu uitați să vă controlați respirația și să nu grăbiți totul.

Nu în ultimul rând, regula de bază în practicarea sexului tantric este răbdarea și dorința de a explora alte aspecte ale sexualității de cuplu. Dacă nu reușiți din prima încercare să rezistați mai mult de 10 minute, nu vă lăsați descurajați și încercați din nou.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow