Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Educație Sexuală

Totul despre sexul oral la femei

25.04.2018 00:00 Totul despre sexul oral la femei

Când vine vorba despre satisfacerea partenerei de viață, mulți bărbați se reped spre vagin, uitând pe drum că stimularea zonele dimprejur poate fi la fel de senzuală. În acest ghid îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre sexul oral la femei și cum să-i oferi partenerei tale nopți de neuitat. Ține cont de faptul că multe dintre lucrurile expuse în acest articol necesită exercițiu și multă răbdare.

Stimularea vaginală diferă de la parteneră la parteneră

Nu există o rețetă supremă când vine vorba de sex oral. Vei fi surprins să descoperi că ceea ce a funcționat în pat cu fost iubita s-ar putea să nu funcționeze cu actuala și probabil ar fi o idee chiar proastă să-i amintești acest lucru.

Ceea ce trebuie să mai ai vedere este că sexul oral nu diferă doar de la parteneră la parteneră ci de la partidă la partidă. Poate că „atacul direct” i-a oferit un orgasm pe cinste în seara precedentă dar este foarte posibil ca aceeași tehnică să plictisească data viitoare.

Ce-i de făcut atunci? Ține cont de faptul că singura regulă aplicabilă este experimentarea. Trebuie să-ți dedici ceva timp explorând corpul partenerei tale pentru a descoperi ce-i place și cum îți poți îmbunătăți tehnicile.

Uite câteva trucuri pe care le poți integra în repertoriul tău și care te vor ajuta să o aduci pe partenera ta pe culmile plăcerii.

1. Tehnica alfabetului

Așa-numita tehnică a alfabetului este grozavă pentru bărbații care încă nu stăpânesc bine mișcările pentru stimularea linguală a clitorisului și a zonelor adiacente. Aceasta presupune folosirea vârfului limbii pentru a „desena” literele alfabetului în interiorul vaginului.

Deși este o metodă extraordinară pentru a învăța cum să-ți stimulezi partenera, multe femei se feresc de aceasta, admițând că tehnica alfabetului are drept rezultat umezirea suplimentară a vaginului, fără climax.

Poți încerca această metodă simplă atunci când sunteți la început de relație, dar nu uita că sunt șanse destul de mari ca partenera ta să nu fie prea impresionată, mai ales dacă știe cu exactitate ce fel de stimulare îi place.

Cel mai simplu este să pornești de la tehnica alfabetului și să descoperi, în timp, tipurile de stimulare clitoridiană pe care partenera ta le preferă.

2. Nu te repezi la stimularea vaginului

Chiar dacă scopul tău este acesta, nu trebuie să te grăbești să ajungi la vagin. În schimb, încearcă să-ți folosești vârful limbii pentru a stimula și alte zone erogene precum partea din interior a coapsei sau zona din jurul vaginului. Nu uita de ritm – totul trebuie să se desfășoare cât mai încet cu putință. Drept urmare, în momentul în care vei ajunge la vagin partenera ta nu doar că va fi suficient de stimulată dar va fi aproape de orgasm.

3. Nu te sfii să-ți folosești și degetele

Evident că sexul oral presupune folosirea limbii pentru satisfacerea partenerei tale, dar asta nu însemnă, neapărat, că trebuie să te oprești aici. Dacă partenerei tale îi place acest lucru, îți poți folosi buricele degetelor în combinație cu limba.

Spre exemplu, poți încerca să masezi clitorisul cu limba, folosind mișcări de tip sus-jos, în timp ce masezi extremitățile. Desigur, poți duce lucrurile și mai departe. Dacă partenera ta este suficient de lubrifiată, poți continua stimularea linguală a clitorisului și a zonelor adiacent iar, în același timp poți introduce foarte încep degetul arătător în vagin. Nu uita de celelalte zone, precum labiile, care sunt la fel de inervate ca restul vaginului.

4. Nu trebuie să te oprești imediat după climax

Deși majoritatea bărbaților au tendința să oprească stimularea orală imediat după ce partenera lor a avut orgasm pentru a trece direct la penetrare, ar fi mult mai indicat să continuați. Rămâneți în aceeași poziție preț de câteva secunde și lăsați-vă partenera să se odinească.

Puteți reîncepe stimularea orală dar într-un ritm mult mai lent. Vă puteți folosi, de asemenea, de tehnicile enumerate mai sus.

Ce este de reținut în practicarea sexului oral la femei este că trebuie să fiți foarte atenți și să experimentați cât mai mult cu putință. Poate că lucrurile nu vă vor ieși bine din prima încercare dar nu trebuie să vă dați bătuți.



sexul oral
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow