Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Educație Sexuală

Ce trebuie să știi despre sexul în timpul menstruației

22.08.2018 00:00 Ce trebuie să știi despre sexul în timpul menstruației

Subiectul pe care îl vom aborda astăzi poate fi, pentru unele cupluri, la fel de reprobabil precum sexul anal. În acest articol, vom explora un nou aspect al vieții de cuplu și anume sexul în timpul menstruației. Dacă v-ați gândit vreodată să încercați, atunci iată ce va trebui să aveți în vedere pentru o partidă cât mai plăcută cu putință.

Sexul în timpul menstruației poate fi...murdar

În primul rând, nu încercați să vă faceți cine știe ce iluzii când vine vorba despre sexul în timpul menstruație. Fără să ne ascundem după cuvinte, partida se va sfârși, în cel mai rău caz, cu cearceafuri pătate cu sânge și, probabil, o parte din acesta va ajunge și pe tine.

Deși pare o imagine desprinsă dintr-un film de groază, nu trebuie să dați înapoi. Dacă amândoi doriți acest lucru, atunci o astfel de partidă nu va face decât să vă apropie și mai mult.

Într-adevăr, va exista și niște sânge. În general, depinde foarte mult de ziua de ciclul. Spre exemplu, în prima și a doua zi de ciclu, femeile tind să sângereze mai intens decât în ultimele zile. De aceea este important să știți să vă alegeți momentul.

Pentru partida în sine, o să aveți nevoie de câteva prosoape, în cazul în care vă mânjiți de sânge. Nu uitați să schimbați așternuturile după sex. Și cel mai import aspect de care trebuie să țineți cont: faceți totul să pară cât mai natural cu putință. Nimic nu este mai stânjenitor decât o partidă de sex din obligație sau ca să mai bifați încă o nebunie făcută în dormitor.

Nu aveți nevoie de lubrifiant

Datorită scurgerilor de sânge din timpul menstruației, veți elimina lubrifiantul din ecuație. Totuși, chiar dacă nu folosiți, nu uitați că lubrifierea suplimentară nu va face decât să-i sporească apetitul. Dacă ideea stimulării linguale nu-ți surâde, atunci poți încerca să-ți folosești degetele sau o jucărie sexuală.

Orgasmele ajută cu crampele abdominale

Pare greu de crezut, dar sexul în timpul menstruației nu este nelipsit de avantaje. Cel mai important dintre acestea este tratarea disconfortului și a durerii asociate cu crampele abdominale.

Explicația din spatele acestui fenomen este simplă: în timpul menstruației, uterul elimină o parte din mucoasa uterină. Pentru a face acest lucru, acesta trebuie să se contracte. În timpul orgasmului, mușchii se contractă și după aceea se relaxează, permițându-i organismului să elimine endorfine, ajutând, astfel, la alinarea crampelor abdominale.

Partenera va fi mai excitată ca deobicei

Deoarece menstruația comportă o explozie de hormoni, este posibil ca partenera să fie mai dornică de sex ca deobicei. În schimb partenerul nu trebuie să uite totuși că este o perioadă destul de sensibilă pentru ea. De aceea, ar fi indicat să treceți peste prejudecățile legate de sexul la ciclu (dacă acestea există) și să încercați un lucru nou care nu poate decât să mărească gradul de intimitate din relație.

Tot va trebui să folosiți prezervativ

Chiar dacă ați tot auzit de faptul că femeile nu rămâne gravide dacă o faceți în timpul menstruației, tot este indicat să purtați un prezervativ. Într-adevăr, șansele ca partenera să rămână însărcinată sunt mici, dar nu inexistente. Totuși, pentru liniștea voastră sufletească, este bine să vă protejați.

Din păcate, sexul în timpul menstruației nu este pentru toată lumea. Dar, din nou spunem, că totul se reduce la o chestiune de comunicare. Dacă amândoi sunteți dispuși să încercați, măcar o dată, acest lucru, atunci sunt doar câteva reguli de care trebuie să țineți cont. Și nu uitați: scopul este acela de vă explora sexualitatea, nu de spune că ați mai încercat încă o chestie ciudată în pat.



sex
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow