Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Sexul în apă – Pro și Contra

23.08.2018 00:00 Sexul în apă – Pro și Contra

În viața oricărui cuplu va exista acel moment când dormitorul va deveni un loc unde partenerii merg la culcare și nimic mai mult. Din păcate, tot mai multe cupluri se dau în lături de la sex tocmai datorită faptului că locul a devenit anost. De aceea, mulți psihologi sfătuiesc persoanele ajunse în impas sexual, să încerce noi locuri. În articolul de față, vă vom prezenta principalele avantaje și dezavantaje ale sexului în apă. 

Ce înseamnă a face sex în apă?

Probabil că foarte mulți din voi și-au imaginat, nu doar o dată, cum ar fi o partidă de sex în bazin sau în cadă. Ei bine, există foarte mulți oameni care nu s-ar da în lături de la acest lucru și alții care cred că este la fel de neigienic ca și sexul în timpul menstruației.

Precum ți-ai dat seama probabil, sexul în apă se poate referi la orice fel de activate sexuală, fie că este vorba de stimulare sau de penetrare, pe care o desfășurăm într-un mediu acvatic (ex. piscină, jacuzzi, cadă, cabină de duș, în mare sau chiar într-un râu).

Trebuie să menționăm din capul locului că sexul în apă este diametral opus față de cel „pe uscat”, în sensul că unele lucruri pe care le facem, spre exemplu în pat, ni se vor părea mai dificil de executat în apă.

De asemenea, ne simțim responsabili de a vă aminti că legea este destul de strictă în privința comportamentului lasciv în spațiile publice. Așadar, în cazul în care fantezia voastră este de a face sex sălbatic într-un bazin public sau oriunde în văzul lumii, va trebui să acționați cu băgare de seamă și să încercați, pe cât posibil, să vă asigurați că sunteți singuri.

În continuare, vă prezentăm principalele avantaje și dezavantaje ale partidelor de sex în apă.

Avantaje

Curățenia va fi ultima voastră grijă

Principalul avantaj în a face sex în apă, fie că este vorba despre o cabină de duș sau de un jacuzzi, este că nu va mai trebui să curățați nimic după ce se termină. Dacă sunteți în cadă, nu trebui decât să porniți dușul și să vă săpuniți nițel, fără să mai apelați la prosoape sau batiste de hârtie.

Sexul în apă este incitant

Trebuie să recunoaștem că perspectiva de încerca poziții sexuale preferate în apă sună ravisant. Poate că spațiul îngust vă va limita puțin libertatea de mișcare. Totuși, dacă reușiți să treceți peste aceste amănunte, atunci partida se anunță a fi una de foc, chiar și sub apă rece.

Sexul în timpul menstruație vi se părea altfel

Într-un alt articol al nostru, am vorbit puțin despre ce trebui avut în vedere pentru a-ți satisface partenera în timpul ciclului. Din motive de igienă, mulți bărbați se dau în lături când vine vorba de sex în timpul menstruație. Dacă totuși doriți să experimentați, atunci o cabină de duș ar fi o alegere perfectă. Dați drumul la apă și lăsă-ți-vă purtați de imaginație.

Veți avea o amintire plăcută

Chiar dacă partida de sex nu se ridică la înălțimea așteptărilor voastre, veți rămâne cu amintirea acelei zile în care ați făcut ceva ieșit din comun și ați descoperit că patul este mult mai confortabil decât v-ați așteptat. Nu vă simțiți prost dacă nu a ieșit totul așa cum ați planificat.

Dezavantaje

Veți avea nevoie de extra lubrifiant

Sexul în apă elimină substanța de lubrifiere produsă de vagin. În cel mai bun caz, partenera ta va simți iritată în timpul penetrării. Pentru acest partide pe „nepusă masă” vă recomandăm un lubrifiant pe bază de silicon, care rezistă și sub apă.

V-ați putea pune sănătatea în pericol

Substanțele folosite de regulă pentru curățarea piscinelor pot produce iritații și arsuri dacă intră în contact cu organele genitale. Chiar și un bazin curățat temeinic reprezintă un risc pentru sănătate din cauza cantităților crescute de clor.

Pericol de accidentare crescut

Sexul în cadă sau în cabina de duș poate deveni destul de periculos și nu în sensul bun. O singură mișcare greșită (ex. alunecarea pe săpun) poate pune capăt subit partidei voastre.

Privirile celor din jur

Mulți trăiesc cu impresia că o partidă de sex în spațiile public va trece neobservată. Din păcate, în realitate lucrurile stau total altfel. Chiar dacă v-ați asigurat în prealabil că nu e nici țipenie de om în preajmă, există posibilitatea ca cineva să treacă în acel moment pe acolo și să sune la poliție.

Verdictul

Sexul în apă prezintă foarte multe avantaje dar, din păcate, la fel de multe dezavantaje. Totuși, dacă lucrurile în dormitor au devenit plictisitore, atunci poate ar trebui să vă gândiți și la această perspectivă. Ca deobicei, vă recomandăm să vă faceți temele, pentru a preveni situațiile neplăcute.



sex
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow