Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Educație Sexuală

Ce trebuie să știi atunci când faci sex cu o virgină

Autorul: Zerex.ro 19.10.2018 00:00 Ce trebuie să știi atunci când faci sex cu o virgină

Ce trebuie să știi atunci când faci sex cu o virgină Probabil că visul oricărui bărbat experimentat în tainele amorului este acela de a se culca cu o parteneră virgină. Sună tentant acest lucru, chiar incitant, dar trebuie să ții cont de niște aspecte care pot apărea în timpul unei astfel de partide. O seară minunată poate fi stricată cu foarte multă ușurință dacă te grăbești sau cauți să faci aceleași lucruri pe care le-ai face de obicei cu cineva mult mai experimentat decât ea. În acest articol îți vom arăta cele mai importante lucrurile pe care trebuie să le ai în vedere când faci sex cu o virgină.

Câte cuvinte despre prima partidă de sex

Există foarte multe mituri când vine vorba despre prima partidă de sex a unei femei. Mulți susțin că toate femeile sângerează după penetrare, alții spun că durerea le împiedică să simtă orice formă de plăcere. În realitate lucrurile stau cu totul diferit.

Deși din punct de vedere anatomic vaginul este la fel, fiecare femeie are o configurație diferită. Spre exemplu, chiar dacă femeia a avut mulți parteneri sexual, poate rămâne cu himenul intact. Au existat cazuri în care aceasta s-a rupt doar la naștere.

De asemenea, nu este obligatoriu ca ea să sângereze după penetrare. Unele femei sângerează, altele nu. Totul ține, în bună măsură, de felul în care suntem construiți și cât de atent este partenerul în timpul actului sexual.

Nu tăgăduim faptul că multe femei au rămas cu impresii proaste după prima noapte petrecută cu iubitul. Poate este vorba de durere, de sângerare, de disconfort sau de felul în care se simt atunci când se văd în pat cu altcineva.

Precum am spus și mai devreme, există câteva lucruri despre care trebui să ții cont pentru a-i oferi o noapte la care să viseze ani întregi de acum înainte.

Sfaturi despre prima partidă de sex

  1. Nu grăbi lucrurile. Las-o pe ea să îți spună că dorește să facă acest pas. Nu o constrânge sau forța. Știm că dorința este mare, dar ține cont de faptul că amândoi trebuie să vă simțiți bine.
  2. Pregătește totul înainte să vină. Asigură-te că locuința unde urmează să faceți sex este curată și că nimeni n-o să va deranjeze pe parcursul serii. Mai pe scurt, elimină orice fel de sursă care ar putea să o distragă sau să o inhibe.
  3. Creează o atmosferă. Aprinde câteva lumânări, folosește câteva bețișoare parfumate, și mai stinge din lumini. Creează o atmosferă în care ea se simtă bine și în siguranță. Arată-i că nu trebuie să se simtă stingheră în preajma ta.
  4. Nu sări peste preludiu. În acest caz, preludiul nu însemnă să o trântești în pat și să-i faci un sex oral. Nu grăbi nimic. Discutați, râdeți, beți un pahar de vin, stați unul în brațele celuilalt și sărutați-vă prelung.
  5. Stimularea suplimentară. Pentru a o face să se simtă cât mai confortabil în momentul penetrării, încercă să o stimulezi cât de mult poți. Sexul oral este o idee bună, dar nu te grăbi să o sui pe tavan. Folosește mișcări line, unduitoare, pentru a-i spori plăcerea. Te poți folosi și de degete pentru a stimula clitorisul. Nu încerca să o penetrezi cu degetele, întrucât este foarte posibil să se simtă inconfortabil.
  6. Folosește mult lubrifiant. Înainte de penetrare, asigură-te că aplici suficient lubrifiant pentru a diminua riscul de durere și disconfort.
  7. Spune-i că totul va fi bine. Uită-te în ochii ei, ține-o în brațe și încearcă să-i arăți că nu are de ce să-i fie teamă sau să se simtă timidă.
  8. Când să te oprești. După ce o penetrezi, nu te grăbi să termini. Fii cât mai gentil cu ea. Dacă dorești să-i oferi o noapte de vis, las-o să stea deasupra. În felul aceasta, va ști cu precizie, ce vrea și cât de bine se simte.
  9. Sângerarea. Nu te panica dacă vezi sânge după partida de sex. Este normal să se întâmple. Dacă ea se sperie, ia-o în brațe și spune-i că n-are de ce să se teamă.
  10. Timiditate – multe femei se simt jenate în timpul partidei de sex. Poate să fie neîncredere în felul în care arată corpul lor sau pur și simplu frică de momentele ce vor urma. Nu o lasă să fie timidă. Spune-i că este frumoasă și că adori să îi vezi trupul gol.

Concluzie

După cum spuneam, este foarte ușor să te gândești cum ar fi să faci sex cu o virgină, dar destul de greu să pui în practică astfel să o faci să se simtă bine. Urmează sfaturile de mai sus pentru a-i arăt cât de frumoasă și plină de însemnătate este intimitatea.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow