Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Sex anal pentru începători: 6 sfaturi pentru o partida reusita si fara durere

11.07.2018 00:00 Sex anal pentru începători

Sexul anal continuă să fie unul dintre tabuurile insurmontabile ale vieții de cuplu. Fie că este vorba de durerea asociată unui astfel de act sexual sau despre obiecțiile igienice, cuplurile, în general, se limitează doar la penetrarea vaginală, ca apoteoză a sexului. În articolul ce urmează, îți vom arăta că sexul anal, practicat cum trebuie, poate fi la fel sau chiar mai incitant decât sexul vaginal.

Comunicarea este foarte importantă

Nu cred că trebuie să îți reamintim cât de important este să discuți cu partenerul sau partenera despre așteptările tale în privința vieții intime. Totuși, în cazul de față, vei fi nevoie să duci puțină muncă de convingere, întrucât, mai mult decât sigur, te vei lovi de prejudecăți sau poate chiar de experiențe neplăcute.

Încearcă să îți convingi partenera că o astfel de partidă nu este deloc dureroasă sau „scârboasă”. Pentru a porni această conversație, vă sfătuim să citiți materiale online despre sexul anal sau chiar să vizionați un filmuleț pentru adulți cu această tematică. Aveți totuși grijă ce film alegi pentru că este foarte posibil ca refuzul partenerei tale să fie categoric dacă pelicula respectivă prezintă situații extreme.

Penetrarea nu trebuie să fie adâncă

Sexul anal nu este sex vaginal. Majoritate cuplurilor, îndeosebi bărbații, își imaginează că sexul anal decurge similar precum cel vaginal, din punct de vedere al penetrării. Nimic mai greșit!

Mulți sexologi afirmă că durerea în cazul sexului anal survine în momentul în care bărbatul își introduce tot penisul în cavitatea anală. În schimb, aceștia recomandă o practică sexuală numită rimming, adică introducea capului penisului în anus.

Deoarece majoritatea terminațiilor nervoase se regăsesc la suprafață și nicidecum în rect, această practică îți va ajuta partenera să aibă orgasm fără durere.

Lubrifierea este foarte importantă

Un alt aspect important de care trebuie să ții cont este faptul că anusul nu se poate lubrifia singur precum vaginul. De aceea, trebuie să folosești o cantitate mult mai mare de lubrifiant. Vă recomandăm o soluție pe bază de apă care să nu se usuce rapid. Pentru mai multe informații privind produsele destinate sexului anal, poți consulta oferta oricărui magazin pentru adulți.

Nu grăbiți preludiul

Această regulă trebuie întotdeauna respectată cu sfințenie. Totuși, în cadrul acestei practici, preludiul este la fel de important ca și lubrifiantul ales. Pentru început, poți stimula zonele obișnuite precum gâtul, sânii și clitorisul. Când considerați că sunteți pregătiți, puteți trece la stimularea zonei anale.

Te poți folosi atât de limbă cât și de degete. Totuși, ai grijă să nu forțezi intrarea și să ai unghiile tăiate și pilite pentru a nu produce leziuni. Nu uita și de fese; o mușcătură ușoară nu poate decât să o înnebunească și mai mult.

Nu ignorați stimularea suplimentară

Precum am menționat și mai sus, anusul nu se poate umezi singur precum vaginul. De aceea, mare grijă la stimulare. Pentru mai mult confort, în timpul penetrării îți poți ruga partenera să-și maseze ușor vaginul. Puteți, de asemenea, să folosiți și jucării sexuale.

Opriți-vă dacă este ceva în neregulă

La cel mai mic semn de disconfort sau durere este indicat să vă opriți și să continuați partida într-un alt mod. Accidentele în dormitor precum rupturile sau fisurile anale nu sunt lucrurile despre care auziți doar la știri, ci chestiuni care vi se pot întâmpla chiar vouă dacă nu știți când să vă opriți.

Sexul anal este o practică ce necesită multă răbdare și, uneori, accesorii. Ca de obicei, recomandarea noastră este să discutați cu partenerul/partenera despre ce așteptări aveți de la partida de sex și ce anume să faceți ca partenerul/partenera să aibă parte de un orgasm de zile mari.



sex
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow