Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Poziții Sexuale

Poziții sexuale în funcție de zodie – Care este poziția ideală pentru tine?

13.06.2018 00:00 Poziții sexuale în funcție de zodie

Vrei să știi ce-ți rezervă astrele în viața amoroasă? Urania îți poate destăinui ce-ți rezervă viitorul, însă articolul nostru îți va arătă poziția sexuală care ți se potrivește mai bine. Citește mai departe pentru a aflat cele mai bune poziții sexuale în funcție de zodie.

Berbec (21.03 – 20.04)

Înnebuniți după control, nativii berbeci vor căuta numai acele poziții ce le oferă posibilitatea de a-și controla partenerul de viață. Pentru doamne, poziția ideală este femeia deasupra întrucât le oferă control deplin atât asupra actului în sine cât și asupra partenerilor. Iar pentru domnii născuți sub această zodie, poziția capră este cea mai favorabilă.

Pe lângă avantajul controlului, poziția capră oferă și alte beneficii bărbaților, nu numai cei născuți sub semnul berbecului, aceasta favorizând atât bărbații cu penis mic, cât și orgasmul partenerei.

Taur (21.04 – 21.05)

Poziția ideală pentru femeia taur este tot ceea ce reprezintă sexul sub duș. Senzuală și gingașă, doamnele născute sub această zodie vor profita pe deplin senzațiile stârnite de apă ce le alunecă pe piele și respirația fierbinte a partenerului.

În privința bărbaților, nativii acestei zodii vor prefera o poziție sexuală ceva mai tradițională, ce le va oglindi calitățile. Cea mai bună poziție sexuală pentru bărbații taur este misionarul.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Amuzanți, sexy, plini de vitalitate și imprevizibili, toți nativii gemeni vor prefera să experimenteze cât mai mult cu putință în dormitor. De regulă, atât bărbații și femeile născute sub această zodie vor încerca jucării sexuale sau poziții ce par imposibil de pus în practică. Pentru această zodie, recomandăm orice poziție ce presupune punerea în practică a unui joc erotic.

Rac (22.06 – 21.07)

Nativii rac sunt docili, profund emoționali, sinceri și romantici. Din acest motiv, poziția sexuală care se potrivește atât femeilor și bărbaților este capra culcată. Pentru cei nefamiliarizați cu această poziție, iată cum se pune în practică. Femeia va sta culcată pe burtă în timp ce bărbatul se va așeza cu abdomenul pe spatele ei și o va penetra.

Leu (22.07 – 22.08)

Atât bărbații cât și femeile născuți sub această zodie împart foarte multe calități precum nobilitatea, disciplina, eleganța sau ambiția. De aceea, cea mai bună poziție sexuală pentru nativii din zodia leu este 69 inversat. Pentru această poziție, bărbatul se va așeza pe spate, în timp ce partenera sa se va poziționa deasupra, astfel încât mâinile ei să fie între picioarele extinse ale partenerului.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Ordonați, chibzuiți și raționali, nativii fecioară vor prețui mai mult poziții sexuale bazate pe precizia mișcărilor. Cea mai bună poziție pentru ambii parteneri este caracatița. În timp ce femeia stă așezată pe un scaun, partenerul se va așeza în spatele său, cu picioarele plasate sub membrele ei inferioare. Acesta își poate folosi ambele mâini pentru stimularea vaginului sau una pentru stimularea mamelor. Rolurile pot fi inversate.

Balanță (23.09 – 22.10)

Senzuali, sociabili și atrăgători, nativii din zodia balanță vor căuta să exploreze atât sexualitatea sa cât și a partenerului. Poziția sexuală recomandată este misionarul varianta anală. Mișcările și poziția trupului sunt similare cu variante clasică cu excepția penetrării care va fi anală.

Scorpion (23.10 – 21.11)

Nativii scorpion sunt, mai presus de toate, corecți și echilibrați în tot ceea ce fac. De aceea, poziția sexuală care li se potrivește cel mai bine pentru reprezentanții ambelor sexe este 69.

Săgetător (22.11 – 21.12)

Independenți, curajoși și simpli, atât domnii cât și doamnele născuți sub această preferă ceva clasic, dar cu o tentă picantă. Cea mai bună alegere în această privință este poziția fluture.

Capricorn (22.12 – 19.01)

Înțelepți, economi și foarte materialiști, nativii capricorn vor alege doar acele poziții ce le sunt la îndemână. Cea mai bună poziție pentru această zodie este capra din picioare. Femeia va sta în picioare, cu spatele la partenerul ei și cu bazinul ușor înclinat pentru a înlesni penetrarea.

Vărsător (20.01 – 18.02)

Nativii din zodia vărsător sunt joviali, dinamici și inovatori. De aceea, vor încerca întotdeauna ceva mai ciudat în pat. Recomandarea noastră este poziția șa. Bărbatul se va așeza în pat, cu fața în sus, în timp ce partenera sa se va așeza deasupra, dar stând în lateral.

Pești (19.02 – 20.03)

Firi artistice, profund emotivi, dar și nestatornici, nativii pești vor opta pentru o poziție sexuală care îi vor face să se simtă protejați. Recomandare noastră este poziția lingură. Femeia se va așeza pe o parte în timp ce partenerul va sta în spatele său, ținând-o în brațe.

Astrele pot fi capricioase în materie de noroc și finanțe, dar mai mult decât locvace când vine vorba de viață amoroasă. Acestea au fost cele mai populare poziții sexuale în funcție de zodie. Voi ce zodie sunteți și ce poziție preferați?



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow