Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Poziții Sexuale

5 Poziții Sexuale care Înnebunesc Femeile

06.03.2018 00:00 5 Poziții Sexuale care Înnebunesc Femeile

În dormitor, ambii parteneri trebuie să-și folosească, mai presus de toate, imaginația pentru o partidă de amor cât mai reușită. Dacă dorești să afli cum să o înnebunești în pat, atunci te invităm să citești în continuare acest articol despre cele mai exotice și incitante poziții sexuale care înnebunesc femeile, garantate să-i ofere un orgasm de zile mari.

Poziția Capră

Poziția capră este una dintre cele mai des practicat poziții sexuale întrucât este comodă pentru ambii parteneri. Ce presupune? Femeie se așează în genunchi, sprijinindu-se în mâini sau în coate, pentru mai mult confort. Bărbatul se va așeza în genunchi și o va penetra de la spate. Poziția capră este preferată de multe cupluri întrucât accentul cade pe stimularea intensă a clitorisului.

Deși femeia nu are o libertate de mișcare atât de mare precum bărbatul, capra este ideală pentru stimulare suplimentară, precum a spatelui și a sânilor. Mai mult, această poziție sexuală este recomandată persoanelor ce sunt predispuse la ejaculare precoce întrucât bărbatul poate controla cu destul de mare ușurință momentul ejaculării.

Poziția Lotus

Deși este considerată o poziție sexuală destul de incomodă, mai ales pentru bărbați deoarece presupune flexarea îndelungată a picioarelor, este extrem de intimă și excitantă. Pentru poziția lotus, bărbatul se va așeza în lotus sau turcește, dacă i se pare prea obositor, în timp ce femeia se va așeza în poala sa, cu picioarele înfășurate în jurul talie sale. Bărbatul își poate ține mâinile pe șoldurile ei sau o poate cuprinde de talie.

Poziția lotus este destul de dificilă întrucât ambii parteneri sunt nevoiți să stea în poziții nefirești, dar rezultatul este un orgasm intens și de lungă durată. Datorită lipsei de mobilitate, stimularea suplimentară devine imposibilă.

Poziția Ancoră

Dacă dorești să îi oferi partenerei tale un orgasm nemaipomenit, poți încerca și poziția ancoră. Considerată una dintre cele mai confortabile poziții sexuale pentru ea, aceasta presupune așezarea femeii pe spate, eventual cu o pernă sub pelvis. Este de preferat ca ea să stea așezată într-o poziție ușor înclinată. Bărbatul se va așeza în genunchi în fața ei, îi va cuprinde piciorul stâng, așezându-l pe umărul său.

Poziția ancoră este deosebit de plăcută pentru ea deoarece penetrarea duce la stimularea totală a clitorisului. Înainte de a încerca această poziție trebuie să aveți în vedere faptul că s-ar putea să apară ceva disconfort sau chiar dureri în timpul actului sexual. Totuși este recomandată pentru un orgasm intens și de lungă durată.

Poziția 69

Pe lângă poziția capră, postura denumită generic „69” este una dintre acele poziții sexuale care înnebunesc femeile. Popularitatea acesteia se datorează stimulării continue a zonelor genitale. Pentru poziția 69, unul dintre parteneri se va întinde pe pat iar celălalt se va așeza invers. Dacă doriți să experimentați cu această poziție, puteți încerca în felul următor: unul din parteneri va sta în picioare iar celălalt se va așeza invers, primul trebuind să-i susțină picioarele.

Poziția Andromaca

Inspirată din mitologia greacă, această poziție sexuală este o variație a posturii „femeii deasupra”. Andromaca este recomandată pentru o femeie căreia ii place să dețină control total asupra stimulării și momentul orgasmului. Bărbatul se va întinde pe pat, în timp ce partenera sa va sta fie culcată fie așezată deasupra sa.

Puteți încerca și alte variante ale acestei poziții, cum ar fi femeia stând cu spatele sau într-o parte și bărbatul ținându-i mâinile pe șold pentru susținere. Poziție Andromaca este perfectă pentru cupluri deoarece oferă o stimulare vizuală deosebită și posibilitatea de a stimula alte zone ale corpului precum sânii.

Ține cont că multe dintre aceste poziții necesită puțin exercițiu fizic, așa că nu trebuie să vă lăsați descurajați dacă nu obțineți rezultatele dorite din prima încercare, vorba aceea „cu răbdarea treci și marea”.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow