Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Poziții Sexuale

5 Poziții pentru sex în trei care merită încercate

27.06.2018 00:00 5 Poziții pentru sex în trei care merită încercate

În articolul precedent, am discutat despre cele mai bune metode de a-ți convinge partenerul sau partenera de a face sex în trei. Dacă toate lucrurile v-au ieșit așa cum v-ați propus, atunci a venit vremea să discutați despre ce o să faceți în dormitor. Articolul nostru vă va arăta care sunt cele mai bune poziții pentru sex în trei.

Ce facem după ce am găsit persoana potrivită?

Sexul în trei este, într-adevăr una dintre cele mai picante fantezii sexuale, dar, din păcate, de cele mai multe ori rămâne la stadiul de fantezie. În general, cuplurile sunt foarte timide când vine vorba de explorarea sexualității. De aceea, mulți se limitează la o partidă care include doar doi parteneri.

Totuși, dacă partenerul sau partenera au fost de acord și, bineînțeles, ați găsit o a treia persoană dispusă să vă urmeze în dormitor, iată ce puteți încerca pentru a avea parte de o noapte de neuitat.

NOTĂ: Majoritatea pozițiilor descrise în acest articol se aplică partidelor de sex în trei cu două partenere și un partener deoarece, din punct de vedere statistic, acestea sunt cele mai frecvente. Totuși, aceste poziții pentru sex în trei se pot adapta și pentru partidelor cu doi parteneri și o parteneră.

Poziția 69 cu un martor

Majoritate sexologilor susțin că așa-numita poziție 69 cu un martor este perfectă pentru cei neinițiați în tainele sexului în trei. Iată cum trebuie să procedați.

Rugați persoana nou-venită să se așeze pe spate. Partenera ta se va așeza invers deasupra ei/lui, la fel ca în cazul unui 69 clasic. În timpul acesta, tu te poți așeza în genunchi în spatele partenerei tale pentru penetrare vaginală sau anală. Desigur, puteți schimba oricând pozițiile.

Poziția Capră la pătrat

Nu lăsați numele să vă descurajeze. Este una dintre cele mai fierbinți poziții pentru sexul în trei. Pentru aceasta, roag-o pe una dintre cele două partenere să se așeze pe spate. Cealaltă va sta aplecată deasupra ei, într-o poziție confortabilă pentru stimularea vaginală cu ajutorul limbii.

În timpul acesta, tu te vei așeza în spatele său, în genunchi și o vei penetra vaginal sau anal.

Misionarul Versiunea 2

Probabil că te-ai săturat de citit lucruri despre cât de senzuală este această poziție. Totuși, ține cont de faptul că poziția misionarului se poate practica și în mai mulți parteneri. Iată ce ai de făcut.

Roag-o pe una dintre partenere să se așeze pe pat, cu fața în sus. Cealaltă se va așeza peste ea, la fel ca în poziția clasică. Stimulare vaginală între cele două partenere se poate face în mai multe feluri – fie cu degetele fie prin contactul celor două pubisuri.

În continuare, tu te vei așeza în genunchi între picioarele partenerei care stă culcată pe spate. Pentru penetrare, va trebui să ridici puțin bazinului celei ce va sta deasupra. Dacă ți se pare că stimularea este insuficientă, îți poți folosi degetele pentru a masa ușor clitorisul celei ce stă pe pat.

Poziția Lucrul în echipă

O poziție fenomenală pentru cei care nu se dau în lături de la puțin efort fizic. Uite cum trebuie să procedați.

Una dintre partere se va așeza pe pat. Tu îi vei ridica bazinul până la nivelul pelvisului tău. În timpul penetrării, ea își va ține picioarele sprijine de umerii tăi. Cea de-a treia persoană se va așeza cu pântecul deasupra celei ce stă în pat, poziționându-se pentru stimulare vaginală cu limba. Puteți schimba pozițiile oricând doriți.

Voaiorul

Pentru această poziție, roagă una dintre partenere să se așeze în poziția capră. În timp ce tu o penetrezi fie vaginal sau anal, cea de-a doua parteneră se va așeza în fața voastră și își va folosi degetele pentru stimulare vaginală. Puteți schimba pozițiile când vă plictisiți sau voaiorul se încinge prea tare.

Acestea au fost cele mai fierbinți poziții pentru sex în trei din punctul nostru de vedere. Desigur, în timpul partidei, puteți încerca una, două sau chiar pe toate. De asemenea, puteți experimenta și cu jucării sexuale sau cu alte accesorii. Nu uitați de prezervativ și de lubrifiant.

De asemenea, nu uitați de factorul psihologic. Pentru domni stresul de a face față cu brio nu la una, ci la două partenere dornice de distracție ar putea provoca probleme cu erecția. Pentru a vă asigura că partida de sex în trei va rămâne un eveniment memorabil, puteți apela la un mic supliment pentru potență cu jumătate de oră înainte de începerea actului sexual.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow