Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Poziții Sexuale

7 poziții kamasutra pentru un orgasm intens

09.07.2018 00:00 7 poziții kamasutra pentru un orgasm intens

Operă atribuită filozofului indian Vātsyāyana, „Kamasutra” reprezintă viziunea Antichității asupra pudorii, explorând cu desăvârșire toate laturile sexualității umane. Scrisă între anii 400 și 500 IEN î.e.n și adusă la forma actuală în jurul secolului 2 d.Hr., această culegere de texte erotice a fascinat întotdeauna omul dornic de explorare a propriei sexualități.

În onoarea celui mai vechi manual de sex, am conceput acest articol despre cele mai exotice poziții kamasutra care vă vor ajuta să încingeți lucrurile în dormitor.

Poziția Pafta

Aceasta este o poziție sexuală extraordinară datorită profunzimii penetrării. Țineți cont de faptul că este destul de greu de practicat. De aceea, vă recomandăm să urmați pașii noștri cu atenție pentru a preveni riscul de accidentare.

Pentru început, roagă-ți partenera să se așeze în șezut pe o suprafață plană precum un o masă, cu pelvisul ușor ridicat pentru a facilita penetrarea. În timpul actului, apuc-o viguros de mijloc și ridic-o. Pentru a preveni riscul de accidentare, este indicat ca ea să-și încolăcească picioarele în jurul mijlocului tău, în timp ce o ții strâns de pelvis.

Poziția Plug

Roagă-ți partenera să se așeze pe burtă pe un pat sau pe o masă, cu picioarele în afară. Apuc-o de partea anterioară a coapselor și ridic-o până la nivelul pelvisului tău pentru penetrare. În timpul actului sexual, partenera ta fie se va sprijini în mâini fie în coate.

Poziția Provocarea

Provocarea este o poziție sexuală extrem de dificilă întrucât vă va pune la încercare condiția fizică. Pentru început, trage un scaun și roag-o să se așeze pe el în picioare. Pentru penetrare, ea va trebui să stea în genunchi pe scaun, astfel încât pelvisul ei să ajungă la nivelul penisului tău.

Poziția Cascada

O poziție sexuală foarte intimă, dar care necesită un pic de efort. Iată ce presupune. Așază-te pe un scaun și roag-o pe partenera ta să se așeze deasupra ta, cu fața la tine. După ce o penetrezi, apleacă-te un pic în față, astfel încât capul tău să fie la nivelul buricului ei. În tot acest timp, capul ei va ajunge la nivelul tălpilor tale. Profită de această ocazie pentru a-i masa sânii în timpul penetrării pentru o mai bună stimulare și pentru un orgasm garantat.

Poziția Roaba Indiană

Pentru a pune în aplicare această poziție, roagă-ți partenera să se așeze pe burtă. În timp ce stai în picioare, apleacă-te și apuc-o ferm de coapse. Ea se va sprijini în palme în timp ce tu îi ridici pântecul la nivelul penisului tău pentru penetrare vaginală sau anală.

Această poziție necesită o condiție fizică bună din partea partenerei întrucât va trebui să se sprijine în mâini pe durata întregului act sexual.

Poziția Maimuță

Poziția maimuță este una dintre cele mai dificile poziții kamasutra întrucât vă va pune la încercare rezistența fizică precum și musculatura picioarelor. Din fericire, este și o poziție ideală de a scăpa de kilogramele în plus.

Așeză-te comod pe spate și ridică picioarele la un unghi de 45 de grade. Ea se va poziționa pentru penetrare vaginală cu spatele la tine, sprijinindu-și spatele de tălpile și antebrațele tale. În această poziție mâinile partenerei rămân libere pentru stimularea testiculară sau, dacă preferați, stimularea anală a partenerului.

Poziția Foarfeca Suspendată

Poziția foarfeca suspendată se executa astfel: mai întâi, roag-o pe ea să se așeze pe jos într-o parte. Tu va trebui să stai deasupra ei, în picioare, astfel încât piciorul ei stâng să fie între picioarele tale. Aplecă-te, apuc-o de mijloc și ridic-o până la nivelul penisului pentru penetrare. În timpul actului sexual, ea se va sprijini în podul palmei.

Aceste poziții kamasutra nu sunt deloc pentru începători sau pentru cei prea conservatori să încerce ceva nou în pat. Țineți cont de faptul că riscul de accidentare este foarte mare în cazul câtorva poziții descrise mai sus, mai ales că acestea cer ca ambii parteneri să aibă o condiție fizică bună. Dacă simțiți că ceva nu este în regulă în timpul actului sexual, vă recomandăm să vă opriți și să încercați o poziție mai comodă.



orgasm kámasútra
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow