Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

5 jucării sexuale ce vă pot ajuta relația

27.06.2018 00:00 5 jucării sexuale ce vă pot ajuta relația

Vă mai amintiți când ați încercat ultima dată ceva nou în dormitor? Monotonia în așternuturi, cum ar fi practicarea acelorași poziții în aceeași ordine zi după zi, poate dăuna relației. Din fericire, soluția este pe atât de simplă pe cât este de incitantă – jucăriile sexuale.

Menite să vă ajute să explorați noi orizonturi în dormitor, acest jucării sexuale vă vor alunga, cu siguranță, orice urmă de monotonie din viața de cuplu. Iată , deci, care sunt cele mai populare jucării sexuale pentru adulți.

Vibratoare

Contrar opiniei populare, vibratoarele nu sunt doar substitute pentru cei care nu-și pot găsi un partener. Aceste jucării sexuale sunt extrem de versatile în ceea ce privește modul de întrebuințare precum și zonele pe care le poate stimula, un vibrator folosit corect putând transforma o noapte banală într-o experiență de neuitat.

O simplă căutare pe Internet vă va demonstra că există foarte multe tipuri de vibratoare; de la cele mai banale, alimentate de o simplă baterie reîncărcabilă, până la cele „hi-tech” ce pot fi acționate fie printr-o telecomandă sau wireless prin intermediul unei aplicații de smartphone.

Alegerea unui vibrator este mult mai dificilă decât pare întrucât sunt foarte mulți factori ce trebuie luați în vedere. Evident că tipul de alimentator sau culoarea vor conta mai puțin decât dimensiunea sau forma.

Sfatul nostru este să alegeți un vibrator confortabil, adică să aibă cam aceleași dimensiuni ca penisul partenerului. Prețul este, de asemenea, un factor ce trebuie luat în considerare întrucât un vibrator „hi-tech” vă poate costa până 1.000 de lei sau chiar mai mult.

Important nu este ce știe să facă vibratorul, ci ce faceți voi cu el în spatele ușilor închise așa că documentați-vă înainte de a-l cumpăra. Puteți chiar să vizionați împreună câteva filme pentru adulți în care se folosesc acest tip de jucării sexuale pentru a vă face o idee în legătură cu ce vreți și voi să încercați.

Dildouri

Dildourile sunt asemănătoare cu vibratoarele în privința utilizării și a zonelor ce pot stimulate. Singura diferență majoră dintre cele două jucării sexuale este că dildourile sunt folosite mai mult pentru stimulare prin penetrare, în timp ce vibratoarele accentuează mai mult masajul clitorisului.

La fel ca în cazul vibratoarelor, trebuie să aveți în vedere câteva lucruri înainte de a cumpăra dispozitivul. Spre exemplu, dildourile au mărimi, forme și chiar înfățișări diferite. Cele mai exotice dildouri pot avea forma unui braț cu degetele îndoite. Aceasta este o jucărie sexuală foarte apreciată de cuplurile care practică BDSM.

Dacă vă decideți să achiziționați un dildo, aveți de unde alege. O simplă căutare pe Internet vă va arăta că există o sumedenie dildouri: simple, gonflabile (dildoul poate fi mărit în vagin sau anus prin acționarea unei pompe manuale), cu cap dublu (pentru partidele de sex în trei) , de sticlă, XXL sau cu sistem de ejaculare inclus.

Bile anale

Un articol sexual dedicat cuplurile sau persoanelor care vor să experimenteze senzații tari în pat. Deși stimularea cu ajutorul acestui accesoriu este deplină, riscul de accidentare este mare. De aceea vă recomandăm folosirea unui lubrefiant de calitate înainte de momentul inserției bilelor în cavitatea anală.

Bilele anale pot avea diferite dimensiuni și forme în funcție de preferințele fiecăruia. În comparație cu alte jucării sexuale, bilele anale sunt printre cele mai ieftine produse destinate adulților.

Prin urmare, un astfel de set poate costa maxim 100 de lei plus taxele de transport dacă decideți să le cumpărați online.

Bile vaginale

Asemănătoare cu bilele anale, aceste jucării sexuale se pot întrebuința înaintea penetrării pentru un orgasm de zile mari sau chiar în timpul actului sexual anal pentru stimulare suplimentară. Seturile de bile vaginale sunt relativ ieftine și răspund tuturor preferințelor.

Inele cu vibrații pentru penis

Un accesoriu ce nu ar trebui să nu vă lipsească din dormitor. Inele pentru penis sunt întrebuințate pentru stimularea suplimentară a clitorisului sau vaginului. Nu vă faceți prea mari griji în momentul în care doriți să vă cumpărați unul, deoarece dispozitivul este complet ajustabil.

În funcție de câți bani sunteți dispuși să cheltuiți pe un astfel de dispozitiv, puteți opta pentru inele de unică folosință (bateria se va consuma după una sau două utilizări) sau unul reîncărcabil. Există și varianta simplă, fără baterii sau motoraș, cu rizuri pe lateral pentru stimularea clitorisului și a labiilor.

Sfatul nostru este să folosiți un astfel de dispozitiv în tandem cu pastile de potență pentru o partidă de lungă durată.

După cum vedeți, există o sumedenie de jucării sexuale pe care le puteți achiziționa. Piața accesoriilor pentru adulți este foarte generoasă din punct de vedere al ofertei. Ca de obicei, voi decideți ce anume sunteți dispuși să încercați și ce nu.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow