Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

5 Jocuri Erotice care vă pot Reaprinde Scânteia Pasiunii

18.06.2018 00:00 5 Jocuri Erotice care vă pot Reaprinde Scânteia Pasiunii

Monotonia în dormitor poate deveni foarte apăsătoare, lăsându-vă impresia că partenerul nu vă mai poate surprinde cu absolut nimic. Din fericire, există o soluție foarte simplă și anume jocurile de natură erotică care vă vor pune la încercarea imaginația și vă vor reaprinde flacăra pasiunii. Dacă sunteți în pană de idei, citiți acest articol pentru a descoperi cele mai fierbinți jocuri erotice.

Actorul de filme pentru adulți

Deși mulți sexologi afirmă că filmele pornografice au denaturat percepția asupra sexualității, un astfel de montaj ar fi exact lucrul de care aveți nevoie pentru a vă condimenta relația. Jocul în sine este foarte simplu: convinge-ți partenerul sau partenera să vă uitați împreună la un film pentru adulți.

Apoi, încercați să recreați, cât puteți de bine mișcările sau ‘replicile’. Dar nu trebuie să vă opriți aici. Pentru a da o notă de veridicitate jocului erotic, puteți încerca să recreați povestea filmului sau să purtați același haine ca ale protagoniștilor.

Probabil că cea mai dificilă parte este alegerea filmului, întrucât fanteziile sexuale diferă de la persoană la persoană. Un sfat bun în această privință este să accesați un site de filme pentru adulți și să frunzăriți categoriile pentru a vă da seama ce vă place și ce nu.

Directorul și secretara

Un joc erotic clasic, am putea spune, care pune accent pe fantezia unor persoane de a se culca, măcar o dată, cu șeful sau cu șefa. Prima dată va trebuie să concepeți un scenariu.

Imaginați-vă că sunteți o angajată model și timidă care stă de foarte multe ori peste program pentru a-și impresiona directorul. Când toată lumea plecă, ușa de la biroul șefului se deschide, iar acesta te poftește ceremonios înăuntru. Tu eziți dar până la urmă accepți.

Odată ce ai ajuns în birou, poți experimenta cu mai multe scenarii. Te poți transforma într-o fată rea care dorește să fie posedată de șeful său sau poți rămâne acea fată cuminte care, în cele din urmă, cedează avansurilor șefului. Din nou, puteți folosi orice vă trece prin cap pentru a da o notă de veridicitate poveștii – haine, accesorii sau chiar obiecte de mobilier.

Voaiorul

Dacă perspectiva de a-ți vedea partenerul sau partenera masturbându-se te incită, atunci puteți încerca și acest joc. Nu vă complicați prea mult cu scenariul; cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Așeză-te pe pat și începe să te mângâi foarte încet. În tot acest timp el sau ea, care se va ascunde fie în dulap, fie va sta și va privi prin gaura cheii, va fi atent la toate mișcările tale.

Totul trebuie să se desfășoare într-un ritm cât mai lent cu putință. După un timp, lasă-ți mâna să alunece din ce în ce mai jos. În timp ce te masturbezi, poți încerca să pui în practică lucrurile care știi că-l/că o înnebunesc cum ar fi să te/o mângâi pe sâni sau să gemi ușor.

Doctorul și asistenta

Chiar dacă sună un pic kitsch, jocul de-a doctorul și asistenta n-a dat niciodată greș. Țineți cont că pentru această poveste veți avea nevoie de câteva lucruri precum două halate albe, un stetoscop, poate și niște bonete. Pentru uniforma de asistentă puteți cumpăra un halat foarte scurt, o pereche de dresuri albe sau de culoarea piciorului și poate niște pantofi cu tocul ceva mai înalt.

În ceea ce privește scenariul, puteți încerca următoarea idee. Imaginați-vă că vă nimeriți de gardă pe aceeași secție. Pacienții dorm liniștiți, nu sunt urgențe, așa că vă decideți să vă retrageți în camera de gardă pentru o ceașcă de cafea.

Din vorbă în vorbă, ajungeți să vă mângâiați, să vă sărutați iar, în cele din urmă, să vă aruncați hainele și să faceți sex sălbatic.

Antrenorul de fitness și eleva

Un scenariu ceva mai exotic în comparație cu celelalte, dar foarte fierbinte. Pentru a pune în practică scenariul vă puteți îmbrăca în haine de fitness, eventual unele ce vă pun în evidență formele. Iată o idee de scenariu.

Antrenorul de fitness, sever de altfel, te pune să faci o serie de exerciții care nu-ți sunt pe plac, spre exemplu abdomene. Tu te vei așeza pe spate și vei încerca fără sorți de izbândă să faci seria de exerciții. Atunci când nu mai poți, îl vei ruga pe el să se așeze lângă tine și să-ți cuprindă picioarele pentru mai multă siguranță.

După primul abdomen, îți vei încolăci brațele în jurul gâtului său și îi vei oferi un sărut pasional. Apoi, nu va trebui decât să-l tragi înspre tine și vă aruncați hainele.

Cele cinci jocuri erotice prezentate mai sunt doar câteva exemple de povești pe care le puteți retrăi în dormitor. Ca de obicei, cheia succesului este să experimentați cât mai mult cu putință.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow