Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Educație Sexuală

De ce apar problemele într-un cuplu

19.09.2018 00:00 De ce apar problemele într-un cuplu

De-a lungul timpului, toate cuplurile a fost nevoite să se confrunte cu situații dificile. Unele mai „ușoare” altele mult mai dificile, care, de cele mai multe ori, antrenează un bagaj emoțional de anvergură. Totuși, aceste momente sau situații pot fi depășite cu succes dacă partenerii doresc cu adevărat să vadă cu ce au greșit și să caute soluțiile potrivite. În articol de față, vă vom arăta de ce apar de cele mai multe ori probleme în cuplu și cum să reușiți să treceți peste ele.

Monotonia naște monștri

Unul dintre cele mai des invocate motive în certurile care se iscă în cuplu este delăsarea, care treptat, duce la monotonie. Această delăsare poate avea multe fațete:

  • Ea îi vorbește iar el este prea absorbit de ceea ce face în momentul de față.
  • El trăiește cu impresia că ea va fi tot timpul acolo și că nu există niciun risc să o piardă.
  • Amândoi fac aceleași lucruri, zi de zi, după ce se întorc de la muncă.

După cum vedeți, delăsarea în cuplu poate împrumuta multe forme, fiecare dintre ele ducând la frustrări și angoase. Desigur, monotonia nu este întotdeauna un lucru chiar atât de rău. Până și aventurierul are nevoie de un moment să-și tragă sufletul după ce a bătut lumea în lung și-n lat.

Totuși, în cuplu, de cele mai multe ori, monotonia ajunge să-ți ridice niște semne de întrebare – Cine sunt eu? Cine este el? Așa ne vom duce zilele până vom muri?

Soluția nu este niciodată simplă, dar, punându-vă mintea la contribuție, veți găsi o soluție benefică. Sunt multe moduri de a „dinamita” monotonia în cuplu – ieșiți cât mai des împreună, faceți lucruri mărunte pe care nu le-ați mai făcut până acum, schimbați-vă cercurile de prieteni sau încercați să vă găsiți o pasiune în comun. Puteți, de asemenea, să încercați niște suplimente alimentare pentru potență pentru a pipera un pic viața din dormitor.

Lipsa de comunicare

Lipsa de comunicare stă la baza tuturor despărțirilor. Deși multe cupluri au senzația că își comunică lucruri, de cele mai multe ori nu fac altceva decât să stea la palavre. Comunicare înseamnă atunci când cei doi parteneri își semnalează, în mod visceral, niște probleme sau frustrări care le-ar putea periclita reacția. Desigur, întotdeauna este mai comod și tentat să vă puneți unul în fața celuilalt și să vorbiți despre ce ați făcut la muncă, să vă bârfiți amici sau ce lucruri interesant ați mai văzut în ultimul timp.

Tentația este mare, dar nu o faceți. Comunicarea defectuoasă este cea care creează acel vid al sentimentelor pe care suntem convinși că îi simțim pentru cel sau cea de lângă noi: „oare mă mai iubește sau stăm împreună doar pentru că ne-am obișnuit unul cu celălalt?”

Chiar și în cele mai crunte clipe, atunci când simțiți că totul se prăbușește în jurul vostru, încercați să comunicați sincer. Amintiți-vă că a existat ceva care v-a adus împreună. Cu puțină voință, claritate și imparțialitate, vă veți da seama care a fost acel lucru, ce anume v-a deranjat și cum anume trebuie să implementați acea schimbare ca să vă bucurați în continuare unul de celălalt.

Viața sexuală

Sexul în cuplu este un aspect foarte dificil de abordat. Sunt multe cazuri în care cuplurile nu se mai simt atrase unul de celălalt întrucât lucrurile nu mai sunt aceleași în dormitor (aceleași poziții, partenerul nu vă oferă acea stimulare de care aveți nevoie sau are probleme medicale ce pot afecta calitatea actului sexual).

Totuși, nu privi acest lucru precum o sentință definitivă și irevocabilă. Încercați să vă condimentați viață în dormitor comunicând unul cu celălalt. Puteți încerca accesorii erotice pentru a face din ceva plictisitor ceva extraordinar de incitant. Nu vă limitați doar la dormitor. Încercați să faceți sex și în alte zone ale apartamentului.

Dacă problemele de sănătate ale partenerului tău diminuează calitatea sexului, atunci ar fi bine să vă adresați unui medic specialist. De asemenea, terapiile naturale pe bază de pastile de potență îi pot reda încrederea de a face mai multe în pat.

Concluzie

Ca să rezumăm discuția, singurul lucru de care trebuie să țineți cont este faptul că problemele din viața de cuplu vor apărea, la un moment dat, indiferent de cât de indezirabil ar fi acest gând. Totuși, adoptând atitudinea potrivită și comunicând, veți putea să treceți peste acest moment pentru a vă bucura, în continuarea unul de celălalt. Cuplurile nu se nasc peste noapte, ci sunt suma tuturor lucrurile pe care le-ați investit amândoi de-a lungul timpului.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow