Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Cum să practici sexul în trei fără să-ți distrugi relația

27.04.2018 00:00 Cum să practici sexul în trei fără să-ți distrugi relația

Sexul în trei poate fi o experiență remarcabilă fie că este vorba de un cuplu plictisit care simte nevoia de a experimenta sau o persoană singură care dorește să-și exploreze propria sexualitate. Unul din multele impedimente ale sexului în trei este ca partenerul tău de viață s-ar putea să nu îți împărtășească această fantezie sau, mai rău, ca o astfel de partidă să se termine printr-o despărțire fulgerătoare.

Iată ce ai de făcut pentru a practica sexul în trei fără să îți distrugi relația.

Singur(ă) vs. într-o relație stabilă

Este de la sine înțeles că practicarea sexului în trei este mult mai ușoară dacă persoana doritoare este singură. Totuși, acest lucru nu-ți garantează în totalitate șansele de reușită. Cel mai simplu mod prin care poți găsi persoane interesate de acest lucru este folosirea rețelelor de socializare specializare precum Tinder sau FetLife România.

Unii sexologi sunt de părere că o vizită la un magazin de tip sex shop te poate ajuta să intri în contact cu anumite persoane doritoare de sex în trei.

Lucrurile iau o cu totul altă turnură când vine vorba de sexul în trei în cadrul unei relații. Este de la sine înțeles că o astfel de propunere s-ar putea să nu-i pice bine partenerului sau partenerei tale de viață. De aceea este indicat să tatonezi puțin terenul înainte să-i propui acest lucru.

Spre exemplu, îl poți atrage să se uite cu tine la un film cu scene de tip ménage à trois, iar după vizionarea acestuia, poți iniția o discuție despre scenele respective ca să-ți dai seama dacă partenerului tău i-a surâs ideea.

Dacă răspunsul este pozitiv, atunci îi poți propune, poate și în spirit de glumă să încercați vreodată acest lucru. Poate va fi nevoie de puțină muncă de convingere, mai ales dacă iubitul sau iubita ta nu gustă genul acesta de aventură amoroasă.

Totuși, dacă sunt de acord, atunci nu vă mai rămâne decât să găsiți o a treia persoană.

Cum alegem un al treilea partener de sex

Aici lucrurile se complică puțin. Din punct de vedere statistic, se observă faptul că partidele de sex cu două femei și un singur bărbat sunt mult mai frecvente și mai lesne de acceptat în comparație cu celelalte alternative. Vorbește cu partenerul tău de viață și află ce i-ar plăcea mai mult.

Sexologii sunt de părere că este mult mai indicat să alegeți pentru sexul în trei un prieten mai puțin apropiat sau chiar un străin. În felul acesta, puteți elimina riscul formării unui triunghi amoros care poate culmina cu destrămarea relației, partenerul sau partenera părăsindu-vă pentru cealaltă persoană.

Invitați persoana în cauză la voi acasă și vorbiți deschis despre o eventuală partidă de sex în trei. Dacă este de acord, atunci va trebui să stabiliți câteva reguli de bază. Spre exemplu, puteți să-i spuneți din capul locului că doriți doar să vă distrați, fără niciun fel de atașamente emoționale. De asemenea, vorbiți despre ce așteptări aveți de la această partidă (lucruri pe care are voie sau nu să le facă).

Dacă totul este stabilit, atunci puteți trece la treabă.

Cum se desfășoară o astfel de partidă

Desigur, la fel ca la o întâlnire, în primă instanță vor interveni emoțiile și poate o oarecare sfială. Începeți-vă seara cu o cină îndestulătoare și poate un pahar de vin. Puteți transforma totul într-un joc pe roluri în care unul dintre parteneri încearcă să seducă o altă persoană.

Puteți încerca diverse lucruri când ajungeți în dormitor. Totul ține de cât de multe lucruri sunteți dispuși să faceți. De exemplu, puteți ruga una dintre partenere să vă facă un sex oral în timp ce cealaltă se așază pe fața dumneavoastră pentru stimularea vaginală.

Precum am spus și mai devreme, sexul în trei este o fantezie destul de greu de pus în practică deoarece trebuie să aveți în vedere diverși factori: cât de dispus este partenerul dumneavoastră să accepte, care este limita voastră sau dacă găsiți o persoană care vă împărtășește fanteziile.Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow