Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Cum să faci sex în avion

Autorul: Zerex.ro 30.11.2018 00:00 Cum să faci sex în avion

Pentru că monotonia în dormitor poate avea efecte catastrofale asupra vieții intime, tot mai multe cupluri încearcă să îndepărteze plictisul prin partide de sex ciudate în locuri mai puțin obișnuite. În acest articol vom vorbi despre o fantezie sexuală împărtășită de mulți oameni, și anume aceea de a face sex într-un avion. Citește în continuare acest articol pentru a vedea cum să faci acest lucru fără a fi prin de către personalul de zbor sau de către ceilalți pasageri.

1. Alege un zbor de noapte

Știm că este destul de obositor să călătorești cu avionul pe timp de noapte, dar acesta poate fi momentul ideal să vă îndepliniți fantezia. Așteptați până pasagerii din jur au adormit și asigurați-vă că personalul însoțitor nu este prin preajmă. Când prindeți momentul perfect, acționați. Abțineți-vă de a scoate zgomote sau de a face mișcări prea multe sau bruște.

2. Toaleta nu este întotdeauna locul ideal

În majoritatea filmelor, protagoniștii reușesc să se bucure unul de altul după ce au reușit să se strecoare nevăzuți în toaleta avionului. Din păcate, în realitate, lucrurile stau total altfel. Datorită numărului mare de oameni care fac sex în toaletă, multe companii de zbor au prevăzut ușa de la intrare cu supraveghere video. Așadar, chiar dacă scăpați de privirile stewardeselor, s-ar putea să fiți surprinși de cameră. Cel mai bine ar fi să tatonați locul înainte de a face vreo mișcare.

3. Locuri libere lângă voi

În cazul în care compania aeriană nu a reușit să vândă toate locurile, este posibil să vă treziți că sunteți singurii pasageri care ocupă o secțiune. Dacă ați prins locuri mai spre coada avionului, atunci așteptați până dispare stewardesa și puneți-vă pe treabă.

4. Pătura nu este doar folositoare pentru somn

Dacă aveți o pătura la îndemână, o puteți folosi pentru un sex oral scurt și de efect. Ea se poate preface că stă în poala ta să doarmă. La un moment dat scoți pătura și o pui peste ea, având grijă să acoperi zona cu pricina. Nu uita! Fără mișcări bruște și fără zgomote ciudate. Dacă veți fi prinși este posibil să fiți debarcați și chiar amendați.

5. Cearta cu final fericit

O altă metodă de vă face de cap fără să dați de bănuit ar fi să vă prefaceți că vă certați. Urlați unul la altul cât să le atrageți atenția celor din jur. Sub pretextul că s-a supărat pe tine, se va ridica de pe scaun și se va duce la baie ca să se calmeze. Așteptă puțin, ridică-te de pe scaun și du-te la baie. Lumea va continua să creadă că te duci după ea să vezi ce face și să-i ceri scuze.

6. Servirea ultimei mese

De regulă, în timpul zborurilor de noapte, personalul de zbor va stinge lumina după servirea ultimei mese a zilei. După ce luați cina, uitați-vă spre partea din față a avionului să vedeți dacă mai e vreo lumină aprinsă. Dacă nu este și toată lumea din jur doarme, atunci puteți să vă faceți de cap.

7.  Varsă o băutura

Asta este una dintre cele mai bune metode de a face sex fără să atragi deloc atenția. La un moment dat, în timpul zborului, dă peste cana de cafea sau de ceai. Ai grijă să nu fie prea fierbinte. Partenera ta va sări ca arsă. La un moment dat, ea se va ridica și va merge la baie să se spele. Amintindu-ți că ai șervețele umede la tine, te vei ridica și te vei duce să i le duci. Mai departe știți ce aveți de făcut.

Concluzie

Sexul în avion este foarte incitant tocmai datorită acestei doze-șoc de adrenalină. Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere sunt momentul și atenția personalului de zbor.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow