Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Sănătate Sexuală

Cum deosebești pastilele de potență de calitate superioară

Autorul: Zerex.ro 10.05.2018 00:00 Cum deosebești pastilele de potență de calitate superioară

Pastilele de potență sunt adjuvante extraordinare în lupta împotriva dereglărilor de natură sexuală. Cum în ultimii ani piața online a fost pur și simplu inundată cu produse destinate potenței, cumpărătorul este puțin confuz când vine vorba de alegerea unui produs eficient și de calitate superioară. În continuare vom discuta despre ce trebuie să aveți în vedere în momentul în care doriți să achiziționați un produs destinat creșterii potenței.

Ce este un produs destinat potenței?

Precum sugerează și numele, pastilele de potență sunt, în general, suplimente folosite în tratarea sau ameliorarea unor simptome asociate cu anumite disfuncții sexuale. Acest suplimente alimentare pot avea la bază ingrediente naturale, a căror eficacitate a fost demonstrată prin studii de laborator, precum teobromină (extract de cacao) sau colții babei.

În general, aceste suplimente se folosesc pentru tratarea sau ameliorarea disfuncțiilor de natură sexuală precum ejacularea precoce, erecția de scurtă durată sau libido scăzut.

Atenție! Chiar dacă majoritatea pastilelor de potență sunt pe bază de plante, acestea sunt însoțite de un prospect cu contraindicații pentru anumite categorii de pacienți precum cardiacii sau diabeticii.

Cum alegem pastilele de potență?

Din păcate, nu există o regulă de aur când vine vorba de alegerea unui produs de potență. Mai mult, din cauza unei abundențe de oferte pe piața din România, bărbații ce suferă de probleme erectile pot deveni confuzi atunci când încerc să facă o alegere corectă. Confuzia aceasta poate deveni periculoasă întrucât cumpărătorul neinformat se va plictisi citind tot felul de descrieri, comandând un produs la întâmplare.

Nu este surprinzător faptul că foarte mulți comercianți fac reclamă falsă produselor, cumpărătorul ajungând să achiziționeze produse de tip placebo (lipse de calități farmaceutice).

Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere când cumpărați pastile de potență este să căutați un produs destinat problemei dumneavoastră. Al doilea pas este să citiți cu mare atenție descrierile și indicațiile produsului.

Căutați un comerciant de încredere care listează ingredientele medicamentelor pe care le oferă spre vânzare, care oferă posibilitatea de returnare a banilor în cazul în care medicamentele nu își fac efectul, și care pune preț mai mult pe calitatea produselor, și nu pe ambalaj.

Dacă produsul respectiv vine într-un ambalaj menit să ia fața cumpărătorului, atunci este clar apă de ploaie. Un flacon cu pastile de potență nu trebuie să difere cu nimic față de un flacon obișnuit de medicamente.

Pasul următor este să verificați lista de ingrediente. Dacă siteul de pe care urmați să vă faceți cumpărăturile omite să includă o listă cu ingrediente atunci este clar că produsul este fals sau contrafăcut. De obicei, pastilele de potență bune conțin numai ingrediente pe bază de plante și eventual un colorant alimentar de sinteză.

Prețul este, de asemenea, un bun indicator al calității produsului. În general, un produs de calitate înaltă poate costă undeva între 130 și 300 RON, în funcție de disfuncția sexuală pe care o tratează. Atenția la producătorii ce oferă reduceri colosale la produse (sub 100 RON) întrucât este foarte posibil ca acestea să fie false, contrafăcute, sau să fie doar pastile placebo.

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont este atitudinea producătorului sau comerciantului față de nevoile clientului. Cum majoritatea se sfiesc când vine vorba de produse destinate măririi performanței sexuale, producătorii găsesc metode pentru a face ambalajul mai puțin vădit.

Precum am spus și mai devreme, produsele care nu au ingredientele listate, vin în ambalaje cât mai colorate, nu menționează efecte secundare, și promit rezolvarea problemelor după o singură doză pot fi false, iar consumarea pastilelor poate avea consecințe nefaste.

Nu uitați! Căutați produse destinate exclusiv problemei dumneavoastră și feriți-vă de tratamentele complete și miraculoase. Uitați-vă la ambalaj, lista de ingrediente și contraindicații.

În cazul în care nu cunoașteți un ingredient, îl puteți căuta pe Google. În ultimă instanță, înainte de a lua pastilele, vă recomandăm să consultați un medic specialist pentru a afla dacă acesta intră în reacție cu alte medicamente pe care le luați.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow