Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Cele mai sălbatice fantezii sexuale care vor reaprinde pasiunea dintre voi

06.03.2018 00:00 Cele mai sălbatice fantezii sexuale care vor reaprinde pasiunea dintre voi

Există acel moment în viața fiecărui cuplu când până și lucrurile cele mai incitante din dormitor devin anoste. Este adevărat că stresul poate tăia orice poftă de vă bucura de partenerul vostru de viață, dar noi dorim să vă arătăm că acesta nu este un capăt de țară și cu puțină imaginație puteți reaprinde pasiunea dintre voi. Citiți acest articol pentru a descoperi cele mai sălbatice fantezii sexuale și cum să vă atrageți partenerul în dormitor pentru o noapte de neuitat.

Filmul porno regizat în casă

Idee de a fi protagonistul sau protagonista unui film pentru adulți poate fi exact acel lucru de care aveți nevoie pentru a vă face relația mai picantă. Vorbiți cu partenerul sau partenera voastră înainte și întrebați-i dacă ar fi de acord cu propunerea dumneavoastră. Țineți cont de faptul că mulți oameni sunt pudici în ceea ce privește sexul și este foarte posibil să nu fie prea încântați de idee de a fi filmați.

Dacă partenerul dumneavoastră este de acord, folosiți-vă imaginația pentru a da viață filmului – compuneți o poveste, folosiți diverse obiecte vestimentare și chiar jucării erotice. Când totul este pregătit, nu trebuie decât să porniți camera de filmat și să puneți în practică „scenariul” exersat. Nu vă sfiiți de cameră, nu încercați să vă acoperiți cu așternuturile sau să vă abțineți pornirile, astfel încât totul să pară cât mai natural.

În clipa în care considerați că lucrurile au devenit prea plictisitoare în dormitor, puteți revedea înregistrarea pe ecranul calculatorului sau, și mai bine, pe un televizor. Puteți chiar să vă comentați propriile performanțe sau să montați din nou camera pentru a aduce îmbunătățiri scenaristice.

Sexul oral surpriză

Sexul oral surpriză este considerat una dintre cele mai des întâlnite fantezii sexuale și o modalitate excelentă de a alunga rutina din dormitor. Frumusețea acestei fantezii constă în faptul că nu trebuie trebuie să vă pregătiți în prealabil.

Gândiți-vă la o dimineață de weekend, când nu trebuie să vă treziți devreme pentru a ajunge la servici - în loc să vă treziți pentru a vă bea cafeaua sau să faceți duș, puteți să vă începeți dimineața explorându-vă zonele erogene. Un orgasm intens este garantat mai eficient decât o ceașcă de cafea și endorfinele vă ajută să vă începeți ziua plini de bună dispoziție.

Dar nu trebuie să vă limitați doar la asta. Surprinde-l pe iubitul tău, sau pe iubita ta, cu un sex oral în timp ce este bucătărie sau lucrează la calculator. Pentru femei, nimic nu este mai incitant decât să fie trezite din somn cu un orgasm profund.

Menage a trois

Sexul în trei poate fi metoda ideală pentru a vă trezi la viață pofta pentru partener. Înainte să faceți acest pas, nu uitați să discutați cu persoana iubită ca să vă convingeți că și el sau ea își doresc să facă acest pas.

Pentru a duce la îndeplinire această fantezie, puteți discuta cu un prieten sau o prietenă, în funcție de preferințele voastre. Nu uitați că este totuși vorba despre o partidă de sex, ceea ce înseamnă că atașamentul față de o a treia persoană vă poate complica relația în loc să vă apropie.

Dacă dumneavoastră considerați că o astfel de propunere ar putea periclita relația de prietenie cu persoana în cauză, puteți apela la rețelele de socializare precum Tinder, unde veți avea posibilitatea să vorbiți cu persoane care împărtășesc genul acesta de fantezii sexuale.

O seară fierbinte sub cerul liber

De ce să vă limitați la dormitor când puteți să dați frâu libere pornirile voastre sub cerul liber? Ideal ar fi să plecați la munte cu persoana iubită – plimbați-vă prin pădure și căutați un loc cât mai retras, departe de privirile altor turiști.

Pentru a transforma totul într-o experiență de neuitat, nu vă lăsați presați de timp sau de gândul că puteți fi surprinși de altcineva. Tachinați-vă, mângâiați-vă, faceți tot ce faceți în intimitatea propriului dormitor sub cerul liber.

Role play

Este bine să vă lepădați de “persona” voastră obișnuită din când în când și să vă avântați într-un joc incitant. Există nenumărate opțiuni de costume în magazinele de tip sex shop, sau, dacă aveți ceva mai special în gând, puteți să vă creați costumele chiar voi.

Important este să discutați scenariul împreună, să vă creați personajele și povestea cât mai detaliat și, cel mai important, să vă pierdeți în fantezia astfel creată. Fie că vă jucați de-a doctorul și asistenta, polițistul și infractoarea, sau orice altceva vă vine în minte, veți vedea că astfel de joculețe sexuale vă vor încinge relația atât în spatele ușilor închise cât și în viața de zi cu zi.

Fanteziile sexuale pot fi exact lucrul de care aveți nevoie de fiecare dată când simțiți că se instalează rutina în dormitor. Țineți cont de faptul că multe dintre fanteziile dumneavoastră s-ar putea să nu fie împărtășite de partener și vice-versa, tocmai de aceea este important să ajungeți la un numitor comun înainte să vă faceți de cap în dormitor.



sex
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow