Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

6 lucruri pe care bărbații vor să le faci în pat

02.05.2018 00:00 6 lucruri pe care bărbații vor să le faci în pat

Aspectul fundamental al unei vieți sexuale sănătoase și de lungă durată este reciprocitatea - adică un dialog sincer despre ce își dorește fiecare de la partenerul de viață în materie de sex. Dacă vrei să-l faci să te dorească și mai mult în pat, te invităm să descoperi în cadrul acestui articol ce vor cu adevărat bărbații în pat.

Să preiei inițiativa

Deși poate părea surprinzător, bărbaților le place atunci când partenerele lor de viață preiau inițiativa. Condu-l în dormitor în timp ce-l ții de mână, sărută-l pasional și apoi șoptește-i că-l aștepți în pat. Preia controlul. Mai mult, puteți să faceți totul să pară un joc. Surprinde-l cu sărut prelung și tandru pe gât și continuați de acolo.

Când vorbim de inițiativă, nu putem să nu amintim și sexul oral surpriză. Majoritatea bărbaților își doresc în secret ca partenera lor de viață să îi surprindă plăcut cu o partidă de sex oral în locurile cele mai ciudate cu putință, spre exemplu în bucătărie, în locuri publice, sau atunci când stă în fața calculatorului.

Să porți lenjerie sexy

Poate că nu există o delectare mai mare pentru ochii unui bărbat decât aceea de a-ți vedea iubita sau soția îmbrăcând o ținută vaporoasă, care-i pune în evidență trupul. Nu contează atât de mult ca acea ținută va ajunge pe jos după câteva minute după ce intri în dormitor, important e că îi vei transmite iubitului tău că ești atentă la dorințele sale sexuale.

Să-i îndeplinești fanteziile sexuale

Deși pentru multe cupluri fanteziile sexuale sunt un subiect tabu, ai putea să încerci să stai de vorbă cu el despre fanteziile sale sexuale. Nu trebuie neapărat să le puneți în practică pe toate, dar îi va demonstra că ești atentă la ce își dorește. De asemenea, un dialog sincer îi va arăta și faptul că nu trebuie să se ascundă după deget când vine vorba de lucrurile pe care le faceți în dormitor.

Să încercați lucruri din filmele pentru adulți

Chiar dacă ești genul de persoană care nu gustă filmele pentru adulți, poți prelua inițiativa și să-l întrebi dacă dorește să încercați în dormitor ceva ce el a văzut filmele porno. Mai mult decât atât, puteți viziona chiar un film împreună, încercând să reproduceți mișcările și pozițiile actorilor.

Bineînțeles, trebuie să cădeți mai întâi de acord asupra lucrurilor pe care ești dispusă să le încerci și asupra limitelor pe care nu vrei să le depășești. Cel mai important aspect într-o relație este să fiți amândoi confortabili și să comunicați cât mai deschis.

Să-i arăți cât de bine te simți

Majoritatea bărbaților sunt înnebuniți să-și audă partenera gemând de plăcere sau apucând strâns cearceaful în timpul unui orgasm. În felul acesta își dau seama că sunt pe drumul cel bun.

Asta nu înseamnă că trebuie să imiți actrițele din filmele pentru adulți, ci să găsești un mod care ți se pare cel mai confortabil de a-i arăta că momentele pe care le petreceți în dormitor sunt pe placul tău. Fie că alegi să gemi, să îți înfigi unghiile în spatele lui, să-i strigi numele, sau orice altceva îți trece prin minte, nu-ți fie teamă să te dezlănțui puțin.

Să investești efort în preludiu

Chiar dacă multe persoane sunt de părere că preludiul este numai pentru ea, sexologii arată că și bărbații prețuiesc un preludiu fierbinte în egală măsură. Nu numai că acesta îl va scoate din minți și-l va face să te dorească și mai mult dar îl va ajuta să-și mențină erecția o perioadă mai îndelungată.

Puteți începe partida cu un masaj de relaxare și de acolo puteți continua după cum doriți. N-ar fi o idee rea să vă întrebați parterul despre ce își dorește sau să îl lăsați să vă ghideze mâinile. Puteți încerca chiar și sexul tantric. Încercați să descoperiți celelalte zone erogene ale partenerului dumneavoastră și să le explorați la maxim.

Nu uitați că stimularea orală a penisului ar trebui să fie punctul culminant al partidei, nu începutul acesteia. Puteți, de asemenea, să stimulați lingual și alte zone din apropiere precum perineul sau chiar testiculele.

Atenție la mușcături! Zona penisului este la fel de profund inervată precum interiorul vaginului. O mușcătură ușoară îl poate stimula și mai tare dar una mai puternică îi poate produce dureri cumplite și chiar sângerări.

Ca întotdeauna, recompensele pentru atenția acordată partenerului tău în pat vor fi îndestulătoare. Ține minte că și el, la fel ca tine, are anumite așteptări de la o partidă de sex și nu va fi deloc supărat dacă, uneori preiei tu frâiele.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow