Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Ce simt femeile în timpul sexului

12.09.2018 00:00 Ce simt femeile în timpul sexului

Nu doar o dată ne-am întrebat ce simte ea atunci când facem sex. Este o întrebare destul de dificilă întrucât, dincolo de toate descrierile medicale ale actului sexual, există acea parte care implică trăiri de moment și emoții greu de definit. În acest articol, vom încerca să răspundem la întrebarea ce simt femeile în timpul sexului și, bineînțeles, îți vom arăta cum să-ți dai seama dacă ce faci în pat îi place sau nu.

Bărbații și femeile simt aceleași lucruri în timpul sexului?

Plăcerea sexuală se manifestă în modalități diferite, femeile fiind capabile să experimenteze și diferite tipuri de orgasm. Pe scurt, răspunsul la această întrebare este nu. Bărbații și femeile sunt diferiți, atât din punct de vedere fiziologic cât și afectiv, iar acest fapt îi face să simtă diverse lucruri în timpul actului sexual.

De regulă, femeile descriu aproprierea fizică de partenerul lor precum o căldură umedă care se datorează, pe de-o parte reflexului necondiționat de lubrifiere și, pe de altă parte, proceselor mentale asociate cu însuși actul sexul (penetrarea, schimbarea pozițiilor, stimularea zonelor erogene, durerea plăcută).

Nu există un răspuns simplu la această întrebare. Mai mult decât asta, nu există doar unul singur. Spre exemplu, sunt unele femei care asociază penetrarea vaginală cu băutul de apă. Mai precis, acele clipe de dinainte actului sexual este ca atunci când îți este extraordinar de sete, dar trebuie să mai aștepți puțin ca să bei apă. Setea este mistuitoare; parcă îți și imaginezi cum lichidul acela, ușor rece și catifelat, îți inundă fiecare țesut, fiecare celulă, stingându-ți dogoarea cărnii.

Și atunci, după ce ai așteptat suficient de mult, după ce ai numărat toate clipele până când te vei fi putut înfrupta cu nesaț din ceea ce este al tău. Clipele de după sunt greu de redat în simple cuvinte. În literatură, există o figură de stil denumită sinestezie, descrisă ca fiind o îngemănare a celor patru simțuri.

Același lucru se poate spune și despre sex. În acele clipe, se petrece un fel de nebunie emoțională. Atingerile se pot transforma în imagini fierbinți, mirosurile devin vizuale, iar toate sunetele scoase în timpul partidei de sex nu fac decât să o excite și mai tare.

Penetrarea vaginală, adică momentul mult așteptat, se simte la fel cum probabil ne imaginăm: ca o senzație de plinătate, ca un ceva care ar trebui să fie acolo pentru a-ți oferi plăcere. Desigur, micile lucruri pe care tu le poți face (un masaj sau poate un mic joc erotic) nu fac altceva decât să amplifice toată această cavalcadă de emoții scăpate de sub control.

Sexul nu este doar un act fizic, adică nu presupune inserarea unui organ într-o cavitate doar cu scopul reproducerii sau pentru a vă satisface o nevoie biologică la fel de stringentă precum mâncatul ori consumul de lichide. Am putea spune că este ceva aproape spiritual – un schimb de lichide însoțit de un transfer de emoții și trăiri care nu sunt nici alte tale, nici ale lui, ci a amândurora.

În cazul partenerei tale, sexul poate implica și o doză mică de durere; suficientă cât să o îmboldească să te dorească și mai mult, dar nu foarte puternică pentru a periclita actul în sine.

Concluzie

După cum puteți vedea, este destul de greu, dacă nu imposibil, de redat în cuvinte ce simt femeile în timpul actului sexual. Poate fi o arsură plăcută, o senzație electrizantă care străbate corpul, amestecul mirosurilor trupului, un sentiment de plinătate. Poate fi doar unul din toate lucrurile astea sau toate adunate la un loc. Până la urmă, fiecare individ este diferit, ceea ce înseamnă că plăcerea poate izvorî din oricare loc și poate lua orice formă.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow