Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Fantezii Sexuale

Ce înseamnă kinky și cum poți satisface un partener cu astfel de înclinații

Autorul: Zerex.ro 10.12.2018 00:00 Ce înseamnă kinky și cum poți satisface un partener cu astfel de înclinații

În limba engleză, cuvântul kinky denotă o persoană sau o situație cu inclinații sexuale puțin mai neobișnuite. Nu trebuie să vă speriați la auzul acestor cuvinte. Persoanele kinky nu sunt ca cele pe care le-ați văzut în filme sau seriale cu camere de plăceri carnale ascunse în subsolul casei. În acest articol, vom vorbi mai pe larg, despre ce înseamnă a avea o relație cu o astfel de persoană și cum o poți satisface.

Ce înseamnă până la urmă kinky?

După cum ai văzut kinky se referă la o persoană cu înclinații sexuale mai deosebite. Cuvântul nu are grad de comparație și nu se referă la un singur tip de comportament. Spre exemplu, o persoană poată să fie kinky dacă îți propune, din senin, să faceți sex în toaleta unui avion.

Cum poți gestiona un partener kinky?

Sună incitant, nu-i așa? Ei bine, întrebarea care se pune în momentul de față este cum anume ai putea să faci față unui astfel de partener dacă tu ești, spre exemplu, o persoană mult mai rezervată în pat? Cel mai simplu răspuns la această întrebarea ar fi comunicarea.

Înainte să dați frâu liber imaginației, ar trebui să vă puneți de acord asupra lucrurilor pe care doriți să le faceți și pe care nu. Fiecare individ are limitele sale în materie de sex și orice trece de zona sa de confort devine neplăcut sau chiar dureros.

De asemenea, ar trebui să ai în vedere faptul că cel de lângă tine ar putea avea niște fantezii pe care pur și simplu nu le-ar putea verbaliza față de tine. Atât bărbații cât și femeile se tem adesea de a spune lucrurilor pe nume deoarece au impresia că asta îi va dăuna imaginii. Nu este și cazul de față.

Dacă partenerul tău are inclinații mai neobișnuite în materie de sex, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îl întrebi ce și-ar dori cel mai mult să facă în dormitor. Chiar dacă unele fantezii ale lui par mai ciudate în comparație cu felul în care vezi tu lucrurile în așternut, ai putea să încerci să le pui în practică măcar o dată. Cine știe? Poate stilul său mai eclectic o să te facă să-l dorești și mai mult.

Încă un lucru foarte surprinzător despre persoanele kinky este faptul că știu cum să își joace cărțile. Spre exemplu, sunt șanse destul de mari să descoperi după mult timp petrecut împreună că partenerul tău are niște preferințe în materie de sex mai neobișnuite. Sexul, înseamnă până la urmă, să știi ce să aduci în dormitor ca să nu lași monotonia să se aștearnă.

Chiar dacă accepți să intri în jocul său, adu-ți aminte de faptul că el niciodată nu face nimic ca să te facă să te simți inconfortabil. Totuși, ar fi o idee bună să stabiliți niște reguli de la bun început. Spre exemplu, dacă partenerul tău are inclinații de tip BDSM, i-ai putea spune că ideea de a folosi un mic bici în pat este bună, dar ideea lovirii pielii până sângerează ți se pare complet deplasată.

Concluzie

Din nou, felul în care se vor desfășura lucrurile în dormitor rămâne fix la latitudine voastră. Voi decideți ce reguli puteți încălca și ce este prea mult. Totuși, pentru o viață de cuplu mai armonioasă, vă sugerăm să încercați măcar unul dintre lucrurile propuse. 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow