Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Educație Sexuală

Ce greșeli fac femeile în pat?

17.07.2018 00:00 Ce greșeli fac femeile în pat?

Într-un articol anterior, am prezentat cele mai frecvente greșeli săvârșite în pat de către bărbați. Ca să nu-i supărăm pe domni prea mult, ne-am decis să scriem și partea a doua, adică ce greșeli fac femeile în pat. Citiți în continuare pentru a descoperi ce nu-i place să faci când sunteți în dormitor.

Te folosești prea mult de unghii

Fără doar și poate, îl vei scoate din minți în momentul în care îl zgârii ușor pe spate. Totuși, vorba aceea:„ totul trebuie făcut cu măsură.” Fii sigură că n-o să se simtă prea bine dacă te folosești de unghii prea des sau dacă simte sânge pe spate.

Îți folosești dinții când îi faci sex oral

Nu este foarte plăcut să simți cum ești zgâriat/mușcat în acea zonă. Amintește-ți că penisul, mai cu seamă capul, este o zonă foarte sensibilă. Asta înseamnă că îl poți răni foarte ușor dacă ești neatentă. Penisul este un organ foarte complex, de aceea este foarte ușor să transformi o partidă plăcută de sex oral într-o experiență dureroasă.

Te aștepți ca el să aibă chef de sex tot timpul

La fel ca și în cazul doamnelor, bărbații sunt, uneori, mult prea prost-dispuși ca să aibă chef de sex. Nu pleca de la premisa că el trebuie să fie mereu prezent la datorie doar pentru faptul că îi place să te atragă în dormitor. Așadar, nu te panica prea tare dacă uneori e prea obosit sau trist ca să faceți nebunii în pat.

Aștepți să ia el inițiativa de fiecare dată

Deși nu este nimic mai excitant decât un bărbat care știe când să preia frâiele, în mult cazuri și el își dorește ca tu să îi faci propuneri indecente. Pentru o viață de cuplu mai armonioasă, încearcă să fii tu cea care-l conduce în dormitor. Ca bonus, ai putea încerca să-i demonstrezi că știi ce vor bărbații în pat.

Ești tăcută în timp ce faceți sex

Poate că vecinii nu vor aprecia prea mult acest detaliu, dar este indicat să-i arăți cât de bine știe să-și facă treaba scoțând sunete sexy. Nu trebuie să exagerați cu asta. Doar atât cât să-i arătați că face bine ceea ce face căci o stană de piatră care nu reacționează în niciun fel omoară plăcerea actului sexual aproape instant.

Te aștepți ca el să-ți citească gândurile

Desigur, există foarte mult lucruri pe care creierul uman le poate face, dar cititul gândurilor altei persoane nu este una dintre ele. În loc să-i reproșezi mai târziu că ceea ce a făcut în pat n-a fost pe placul tău, mai bine discuți cu el din timp despre ceea ce îți place și ceea ce nu-ți place în dormitor. Mai mult, ați putea să discutați despre fanteziile voastre sexuale pentru a vă pipera puțin viața sexuală.

Nu-i faci sex oral

Există foarte multe persoane pe lumea care sunt dezgustate de ideea de sex oral. Totuși, dacă el prestează de fiecare dată când faceți sex, ar fi indicat să-i returnați favorul. Dacă nu te simți confortabil cu ideea, atunci nu ar trebui să discutați deschis despre asta, dar nu îl lăsa în expectativă.

Vorbești în timpul sexului

Probabil că nimic nu este mai umilitor pentru un bărbat decât o partenera care nu contenește din vorbit în timpul sexului. Chiar dacă lucrurile pe care dorești să i le spui sunt importante, pune-te în locul său pentru o secundă. Faptul că tu ți-ai amintit că trebuie plătită rata la bancă sau că expiră garanția la centrală îi va crea impresia că orice este mai incitant decât ceea ce faceți în pat.

Îi stimulezi anusul sau prostata în timpul sexului fără să-l întrebi

Poate pare o idee bună pe moment, dar ține cont de faptul că majoritatea bărbaților se simt inconfortabil atunci când sunt atinși în acele locuri fără permisiune. De aceea, ar fi bine să vorbiți despre aceste lucruri înainte să iei inițiativa.

Sexul este o activitate participativă și nu una care presupune punerea plăcerii unuia dintre parteneri mai presus de a celuilalt. Ca întotdeauna, dialogul sincer este singura modalitate prin care puteți scăpa de toate neplăcerile.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow