Zerex Blog

Articole ușor de pregătit despre bureții importanți care sunt importanți pentru sănătatea lor.

Alegeți din subiectul subiectului, vă interesează interesele mele cele mai bune.

Educație Sexuală

Ce greșeli fac bărbații în pat?

16.07.2018 00:00 Ce greșeli fac bărbații în pat?

Partenera ta pare mai prost-dispusă în ultima perioadă după ce ieșiți din dormitor? Atunci este foarte posibil ca tu să faci ceva greșit înaintea sau în timpul actului sexual. Citește acest articol pentru a afla care sunt cele mai frecvente greșeli pe care bărbații le fac în pat și învață cum să le eviți pentru o viață sexuală de cuplu împlinită.

Omiți preludiul

Ne dăm seama că este foarte greu să te concentrezi pe orice altceva în afară de actul sexual în sine. Totuși, ține cont că scopul unei partide de amor este ca ambii parteneri să simtă plăcere, nu doar unul singur.

De aceea, îți recomandăm să nu sari peste preludiu. Probabil că ideea de a-ți petrece minute în șir stimulându-i toate zonele corpului pare „plictisitoare”, mai ales când acel foc din vintre nu-ți dă pace, dar calitatea actului sexual va crește considerabil. Și nu uita de faptul că acest mic „favor” îți va fi returnat, chiar înzecit.

Îi răsucești sfârcurile

Stimularea atentă a sfârcurilor și a mamelonului sunt, într-adevăr, două aspecte importante ale actului sexual. Totuși, ține cont de faptul că acea zonă este foarte sensibilă, deoarece conține zeci de terminații nervoase. De aceea este indicat să masezi ușor zona, în loc să răsucești sfârcurile. Sfatul nostru este să te folosești mai mult de limbă decât de degete pentru stimularea mamelonului.

Partidele-fulger de un minut

Poate nimic nu este mai stânjenitor decât un partener care-ți promite senzații tari cât este noaptea de lungă, dar care nu poate face față nici unui minut de sex. Este foarte posibil ca așteptările derizorii pe care le avem după vizionarea unei pelicule pentru adulți pot contribui, de cele mai multe ori, la această bravadă.

Dacă suferi de impotență sau ejaculare precoce, poți apela la suplimente de potență pentru prelungi durata partidei sexuale.

Sexul oral pe datorie

Probabil că nimic nu este mai frustrant pentru o femeie decât ideea de a-i face un sex oral partenerului, fără să primească același tratament din partea sa. De aceea, îți recomandăm să returnezi favorul de fiecare dată, mai ales că sexul oral la femei poate declanșa orgasme de neuitat.

Schimbi brusc pozițiile

În timpul actului sexual, este indicat să folosiți mai multe poziții. Acest lucru vă ajută să alungați monotonia din dormitor și să-i oferiți partenerei un orgasm pe cinste. Totuși, schimbarea bruscă a poziției nu face altceva decât să pună capăt acelei senzații plăcute. Întreab-o dacă este pregătită să schimbe poziția și las-o să seteze ea ritmul partidei. Mai mult, asigură-te că pozițiile alese sunt și pe placul ei, nu numai al tău.

Refuzi să porți prezervativ

Chiar dacă ai impresia că sexul fără prezervativ este mult mai intim, ține cont că a fost conceput cu un scop. Nu contează dacă sunteți amândoi sănătoși, riscul de sarcină crește considerabil dacă refuzi cu vehemență să folosești prezervativul. În plus, nu poți fi niciodată sigur că nu vei contracta o boală cu transmitere sexuală.

Te oprești brusc după ejaculare

Chiar dacă tu ai avut un orgasm, asta nu înseamnă neapărat că și partenera ta a terminat. În cazul în care termini înainte ei, fii un gentleman și ajut-o să ajungă și ea la orgasm prin stimulare orală sau folosind o jucărie sexuală.

Te concentrezi prea tare pe stimularea clitorisului

Stimularea vaginală înaintea penetrării este un pas foarte import. Totuși, trebuie să ai vedere faptul că există și reversul medaliei. Supra stimularea clitorisului poate produce fix efectul invers și anume amorțirea zonei respective.

Încerci să imiți actorii de filme pentru adulți

Filmele porno pot fi considerate benefice în măsura în care ne ajută să descoperim lucruri noi despre sexualitatea umană. Din păcate, mult prea mulți bărbați ajung o dezamăgire pentru partenerele lor întrucât încearcă să reproducă tot ce văd în materie de poziții și comportament în filmele pentru adulți.

Țineți cont de faptul că sexul nu este un prilej de bravadă sau un teren numai bun pentru a exersa ceea ce vedeți pe micul ecran. Sfatul nostru este să lăsați totul să decurgă cât mai natural cu putință și, bineînțeles, să purtați o discuție sinceră cu ea despre ce îi place și ce nu.

Filmele pentru adulți sunt regizate, multe dintre acele mișcări fiind introduse de dragul artei, așadar nu omite să-ți întrebi partenera dacă este de acord cu orice ai crede că poți împrumuta de pe micul ecran.

Acestea au fost cele mai comune greșeli pe care le fac bărbații în pat. Din fericire, se pot evita ușor cu puțină bunăvoință din partea partenerului. Voi ce ați mai fi adăugat pe listă?



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow